Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
25 Iun 2009, 17:12
Buna. Am cumparat 2 amortizoare spate (Sachs), le-am schimbat , insa mi-a coborat garda spate a masinii cu 4-5 cm.Serviceul mi-a fcut constatare in care cere alte amortizoare deoarece nu corespund ("amortizor spate mai scurt, nu este identic cu originalul").
Pana aici in regula. M-am deplasat la magazin , le-am dat toate documentele , iar ei refuza sa-mi inapoieze banii sau sa le schimbe deoarece au fost montate pe masina ( in aceeasi zi in care le-am cumparat,conform facturii , devizului si constatarii).
Acuma circul cu amortizoarele in portbagaj.
Rog daca ma poate cineva sfatui ce-i de facut.
25 Iun 2009, 17:17
Mda, sincer nu stiu ce sa-ti spun...
Service-ul ti-a montat ce le-ai dus (ar fi putut sa verifice piesele inainte de montaj, eventual, dar nu le-ar fi stat in sarcina). Amortizoarele le-ai comandat pentru masina, ai ceva scris intre tine si firma care ti le-a vandut (comanda, cerere de oferta, ceva)?
Daca ai fost in magazin si le-ai cumparat direct ar fi greu de dovedit ca ai cerut altceva si s-au inselat ei...
25 Iun 2009, 17:30
ti-au comandat si ti-au dat amortizoarele pe baza win-ului(seria de sasiu)? daca da, atunci tot ei sa ti le schimbe.
daca nu, atunci data viitoare sa comanzi doar pe baza acelui cod.
bafta!
25 Iun 2009, 17:43
Comanda nu am facut-o in scris dar am dat VIN-ul masinii.
25 Iun 2009, 18:09
Ce magazin? Poate te ajut eu.
01 Iul 2009, 14:00
Am reusit sa-mi iau banii inapoi.
Am fost sfatuit de la OPC sa fac o cerere in scris la magazin , cu stampila firmei pentru confirmare. La 14:00 am depus cererea , iar la 17:30 m-a chemat sa-mi inapoieze banii.
01 Iul 2009, 14:32
ar trebui sa fie conditiile de garantie