Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Catre toti posesorii de automobile ford !!!

29 Iun 2009, 22:55

va salut dragi iubitori ai marcii ford ! cu draga inima va ajut in mai toate problemele de mecanica :-) la preturi fara concurenta (in vremuri de criza masuri pe masura ) nu detin vreun service , dar gasim unde sa rezolvam problemele in functie de gravitatea problemei ! nu conteaza modelul de Ford sau anul de fabricatie o rezolvam ! pentru asta suntem aici sa ne ajutam mai mult sau mai putin contra cost !

P.S imi cer scuze dak supar pe moderatorul acestui club sau pe oricare altcineva !!! pur si simplu din prea multa dragoste pentru aceasta marca ,,FORD" si un pic de criza financiara !

0766 295 206 sau 0723 143 653

Re: Catre toti posesorii de automobile ford !!!

29 Iun 2009, 23:45

sefu, nitica atentie: nu deschide acelasi topic in 3 sectiuni; 2 ti le-am sters, iar pe asta il gasesti in sectiunea "Service"

30 Iun 2009, 07:06

Desi nu e o regula, totusi mai greu sa cred ca detineti o astfel de experienta daca din 2008 de cand sunteti pe site nu ati reusit sa dati mai mult de 59 de sfaturi, considerand ca toate mesajele dvs. pe acest site au avut ca subiect doar raspunsuri pentru cei cu probleme...

Poate ar fi bine sa prezentati ceea ce stiti sa faceti dar mai ales ceea ce puteti face avand in vedere ca nu aveti un spatiu amenajat pentru operatiuni de tip service auto.

30 Iun 2009, 18:10

cu tot respectul pentru cei ce vor intradevar sa faca BANI din astfel de activitati :-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tester Ford IDS - diagnoza, instalare/reprogramare/configurare module, activare/dezactivare optiuni.. etc - BUCURESTI
In curand super oferta: Montare Pilot Automat pe Mondeo MK3 Diesel si Benzina si Focus 2 Diesel si Benzina.. preturi imbatabile
dar increc sa ajut mai mult

30 Iun 2009, 19:11

huh ? :-??

30 Iun 2009, 22:04

lasa-ma sa inteleg: tu esti un samaritean care nu vrea sa faca bani, ci sa ajute la preturi fara concurenta? :) amuzant

30 Iun 2009, 22:08

Sau cu alte cuvinte, daca ii dai ceva bani iti face gratis! =))

30 Iun 2009, 23:09

$1 scrie:$2a salut dragi iubitori ai marcii ford ! cu draga inima va ajut in mai toate problemele de mecanica

Colega,avem aici un topic,la care te asteptam. :)

viewtopic.php?f=17&t=26106&hilit=cati+mecanici+avem+pe+forum%3F

01 Iul 2009, 07:27

dragii mei nu ma mai luati in balon ca nu iau painea de la gura nimanui dar :
- nu vi se pare normal ca daca vin la vreunul dintre voi acasa sa va ajut intr-o problema sa nu imi dati si mie macar de benzina consumata pana la voi
-chestia cu ,,preturi fara concurenta" am postat-o tocmai din cauza faptului ca nu te ajuta nimeni fara bani pe aici si daca iti deschide capota iti va cere bani ! cumva a fost niste vb mai mult ironice la adresa lor .
-si ultima chestiune si cu asta inchei , am avut o problema la masina din semnatura si nici unul din acesti mecani ,,buni" nu a putut-o rezolva ba mai grav ca am luat toate reprezentantele din bucuresti inclusiv Colina Motors din Popesti care cica mai prepara si masini pt raly sau strada . Am primit FLIT si ii rugam cu bani !
Acum va rog pe dumneavoastra sa trageti concluziile
P.S : bineinteles ca mi-am rezolvat singur problema petrecand ore intregi pe site-uri din uk ca la noi rid de tine cand aud ca ai o masina mai veche chiar daca este o serie limitata si ar trebui salvata de la fiare vechi ! A fost ceva minor pana la urma !

din lipsa de timp nu-mi pot permite luxul de a sta ore intregi raspunzand la toate problemele postate pe acest forum si nici nu stiam ca exista o sectiune dedicata service-urilor si mecanicilor NU IMI FAC RECLAMA in interes comercial de a ma inbogati
va multumesc

01 Iul 2009, 10:31

Oare "preturi fara concurenta" nu se referea la montarea si activarea de Tempomat pe masinile de care aminteam? Ai idee ce inseamna montarea tempomatului (pilot automat) ? Poate implica montarea unor piese / module. Activarea acestei optiuni crezi ca se face apasand un buton secret din masina ? Iti zic eu ca nu.. presupune conectarea interfetei de diagnoza Ford IDS la masina si modificarea/activarea unor parametrii / optiuni. O astfel de interfata nu creste in copaci ;)
Unde scrie ca daca ridicam capota unei masini cerem bani ?
Inainte de a incerca sa acuzi de ceva pe cineva ar fi bine sa te si informezi un pic. Eu inainte de a te intreba ce experienta ai m-am uitat pe ce ai scris pana acum pe acest forum. Tu ai incercat sa faci acelasi lucru ?
Si uite ca eu ma deplasez la cei nevoiasi si nu le cer niciun ban.. nici macar decontarea benzinei .. ca, deh, am diesel :))

Nu am nimic cu tine si nici ceilalti care au scris aici.. sau s-au abtinut, dar felul in care scrii si alegi sa-ti faci reclama nu ne este pe plac. Arunci de la bun inceput cu noroi in noi fara sa demonstrezi ca ai fi mai bun... sau macar egal. 1 leu daca ceream pt. fiecare sfat / recomandare pe care am dat-o aici pe forum in scris.. sau verbal la tel. ori la intrunirile membrilor clubford.. eram bogat :)
Daca ai fost in service cu aceeasi atitudine pe care o expui aici cand ai avut probleme cu masina nici nu ma mira ca ai fost refuzat desi le "fluturai cascavalul".
Subiect închis