Oare "preturi fara concurenta" nu se referea la montarea si activarea de Tempomat pe masinile de care aminteam? Ai idee ce inseamna montarea tempomatului (pilot automat) ? Poate implica montarea unor piese / module. Activarea acestei optiuni crezi ca se face apasand un buton secret din masina ? Iti zic eu ca nu.. presupune conectarea interfetei de diagnoza Ford IDS la masina si modificarea/activarea unor parametrii / optiuni. O astfel de interfata nu creste in copaci

Unde scrie ca daca ridicam capota unei masini cerem bani ?
Inainte de a incerca sa acuzi de ceva pe cineva ar fi bine sa te si informezi un pic. Eu inainte de a te intreba ce experienta ai m-am uitat pe ce ai scris pana acum pe acest forum. Tu ai incercat sa faci acelasi lucru ?
Si uite ca eu ma deplasez la cei nevoiasi si nu le cer niciun ban.. nici macar decontarea benzinei .. ca, deh, am diesel

Nu am nimic cu tine si nici ceilalti care au scris aici.. sau s-au abtinut, dar felul in care scrii si alegi sa-ti faci reclama nu ne este pe plac. Arunci de la bun inceput cu noroi in noi fara sa demonstrezi ca ai fi mai bun... sau macar egal. 1 leu daca ceream pt. fiecare sfat / recomandare pe care am dat-o aici pe forum in scris.. sau verbal la tel. ori la intrunirile membrilor clubford.. eram bogat

Daca ai fost in service cu aceeasi atitudine pe care o expui aici cand ai avut probleme cu masina nici nu ma mira ca ai fost refuzat desi le "fluturai cascavalul".