Vind set piulute antifurt, provenienta Germania, noi!
Vand set 4 piulite antifurt, conice, provenienta germania, pentru jante aliaj.
Eu le-am cumparat pentru fordul meu, dar nu se potrivesc, fordul avand filetul la prezoane 12x1,5, setul cumparat avand filetul 12x1,25.Nu stiu pentru ce masini sunt, foarte probabil Opel, Dacia, deoarece am observat ca au acelasi filet, dar cu pasul mai mic.
Setul este compus din patru piulite speciale, care au imbracatura din inox, hexagonala sa semene cu cele ale masinii, doua chei si niste chestii de plastic ce nu stiu la ce folosesc.
Pret 100 lei, atat cat am dat si eu pe ele.
Predare personala in Ploiesti sau trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
Telefon 0728093284
Scuze de calitatea pozelor, au fost facute cu telefonul si comprimate pentru a se incadra in cerintele de upload.
Eu le-am cumparat pentru fordul meu, dar nu se potrivesc, fordul avand filetul la prezoane 12x1,5, setul cumparat avand filetul 12x1,25.Nu stiu pentru ce masini sunt, foarte probabil Opel, Dacia, deoarece am observat ca au acelasi filet, dar cu pasul mai mic.
Setul este compus din patru piulite speciale, care au imbracatura din inox, hexagonala sa semene cu cele ale masinii, doua chei si niste chestii de plastic ce nu stiu la ce folosesc.
Pret 100 lei, atat cat am dat si eu pe ele.
Predare personala in Ploiesti sau trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
Telefon 0728093284
Scuze de calitatea pozelor, au fost facute cu telefonul si comprimate pentru a se incadra in cerintele de upload.
Ford Focus Tournier, 1,8TDCI, 2002
-
shmecherul - Incepator
- Maşina: Ford Focus Tournier TDCI 1.8L, 115CP
- VIN: WF0NXXGCDN2Y27735