eu am avut o problema asemanatoare, dar la mine compresorul nu se mai oprea
l-am pandit timp de vreo 24 de ore si nu l-am gasit niciodata oprit...in congelator aveam -30 grade (

) si in frigider +2 grade
i-am schimbat termostatul (ca la ala te duce mintea prima data) si tot asa facea...nu voia sa se opreasca deloc, doar cand il scoteam din priza (si parca si atunci ar mai fi dat sa mearga

)
pana la urma l-am dus la reprezentanta (
desi era iesit din garantie), am platit o verificare/constatare si s-a dovedit ca aveam o scapare de agent refrigerent IN INTERIORUL PERETELUI SUPERIOR...practic nu aveau ce-i face, decat sa schimbe dulapul cu totul
zis si facut...am facut o cerere catre producator si, desi era iesit din garantie, mi s-a aprobat de la fabrica din Romania inlocuirea dulapului; practic s-au pastrat doar usile si motorul/compresorul, in rest s-a inlocuit totul, deoarece fiind un defect ascuns, n-avea cum sa fie exploatare defectuoasa, ci doar un viciu de fabricatie
poate nu e si cazul tau si daca zici ca n-are nici 2 ani, trebuie sa fie inca in garantie, deci te sfatuiesc sa nu-ti bagi nasul prin el si sa te mai chinui asa pana luni...
luni suni la reprezentanta si li-l pui in brate...atentie, te vor intreba de factura si certificatul de garantie