Este clar de la bun inceput unde ati fost "pierzand" pt cei 300 km facuti pana aici (cand eu chiar v-am rugat sa nu avem incidente de genul, masina este care este, nicidecum perfecta, dar nici epava cum se vrea a spune pe aici

) , avand dinainte o agenda stabilita cu mai multe persoane (sincer sa fiu nici nu ma deranjeaza acest aspect, mi se pare si normal de altfel, mai rau este daca mi-l aruncati inainte) si probabil sau chiar nu v-a placut masina mea si ati incercat daca merge cu mai mare diferenta, daca nu...asta e...
Singura problema pe care chiar nu o luati in calcul , este faptul ca indiferent de pret NU AVETI CLIENT , la fel cum nu am avut nici eu si nici altii de pe acest forum. Piata este moarta, drept pt care ori gasesti sa o dai la schimb ori nu ... stai cu ea si astepti

Lasand la o parte aceste lucruri, nu voi mai posta pe aici caci nu mai are rost (o mai putem tine asa inca o luna), si va doresc din suflet sa vindeti masina (ma rog s-o "combinati" cu altceva), la banii acestia chiar merita daca este ok (imi reprosati mai sus ca la scurta noastra intalnire nu m-am uitat prea mult la masina DVS. , eu v-am zis din start ca o s-o duc la un service agreat de mine, la ce sa ma fi uitat dupa ea cand sunt (aproape) afon cu tehnica si ma pricep doar la suprafata nu stiu, dar nu mai are rost

) ... la fel sper si eu s-o dau , va voi comunica daca va intereseaza suma tranzactiei in final, zilele urmatoare

...
P.S. am uitat sa va mai zic Focus nu este din clasa cu Polo (Focus este compacta ori Polo este clasa mica), chiar si din 2006, am avut si eu culmea un Polo din 2001 (acum aproape 3 ani, prima masina

) si chiar nu se compara la calitate cu nimic (interior/exterior), si, lasand la o parte aceasta polemica (pot parea subiectiv) mergeti intai si cu Polo, faceti-i un test drive (macar de data asta!) sa vedeti tinuta de drum si alte aspecte, lucruri la care Ford este lider

In afara de an si de sigla VW (marca nemteasca!restul muritorilor nu prea putem vedea asa ceva) Polo acela nu se poate lauda cu nimic in fata unei Fieste/Focus chiar si de generatie mai veche (nu vorbim acum de ingrijirea masinii in sine, ci pur si simplu de model/masina)...