Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Double "G" Service

22 Feb 2007, 19:01

Mai concret ce stiti despre ei.

Azi am fost sa fac constatarea pentru zgarietura de pe masina la punctul alianz de la service-ul Ciclop de pe Bd. Timisoara. Dupa ce au facut toate actele, mi-au recomandat sa nu duc masina la BDT (motive: 'oricum nu au vopsitorie' si 'o sa o iei mai rau decat ai dus-o') si mi-au recomandat sa merg la service-ul Double "G" (motive: lucreza bine, sunt printre cei acreditati -masina e in garantie- si lucreaza si repede).

In concluzie as aprecia cateva cuvinte de la cei care au avut de-a face cu acest service. Eventual recomandari pentru altele (am nevoie de tinichigerie + vopsitorie).

Masina nu este decat zgariata si putin infundata la aripa dreapta spate deasupra rotii.

O sa repar masina pe CASCO si asigurarea este facuta la Alianz daca are vreo importanta.

22 Feb 2007, 19:16

BDT are vopsitorie si eu am avut-o zgariata si baieti de acolo mi-au facut-o super bine nu se vede nimic a iesit la aceasi nuanta

22 Feb 2007, 23:59

da da ... BDT mi-a vopsit si mie capota dupa un incident cu un container mobil de gunoi (din cele de metal pe care le vedeti pe marginea strazilor). Rezultatul... a trecut un an de atunci si s-a exfoliat tot lacul de pe capota si bara fata(exact ce a vopsit BDT-ul).

asa ca duceti-va voi la BDT, dar fara mine.

23 Feb 2007, 08:18

mie mi-au zis ca nu au vopsitorie si ca au subcontractata o alta vopsitorir.

Deci despre Double G nu stie nimeni nimic?

23 Feb 2007, 10:20

Poate fi un semn bun... :)

23 Feb 2007, 10:37

dancat are dreptate, darkmic spunea ca vopsitoria se face la o firma de langa politehnica, top....., nu mai stiu numele. Mie mi-au vopsit aripa dreapta fata prin toamna, nuanta mi s-a parut ok, nu pot spune cat rezista vopseaua.

23 Feb 2007, 12:23

eu m-as duce pina acolo pieton si as intra in vb cu cineva de pe acolo mesteri si pacienti...cerd ca iti vei face o prima impresie vazind ce si cum se misca oamenii in zona si apoi ce spune fiecare din cei cu care ai stat de vb. daca ii vezi ca se codesc...mai bine cauti la toplac sau al aaltii

08 Mar 2007, 16:16

ok ... cum nu stia nimeni nimic, am fost, am vazut service-ul si oamenii si am hotarat sa duc masina acolo. Luni am lasat-o, azi am luat-o (ieri a fost gata). Pana acum arata bine (atat cat ma pricep eu la chestia asta). Sa vedem in timp cum se comporta.
Ca un plus pentru baieti, mi-au spalat masina (si exterior si interior).

Deci, pana acum, sunt multumit de ei. Sa vedem cum va fi in timp.

22 Mar 2007, 18:23

am nevoie de un mecanic pt un ford focus1.8 tdci an fabricatie 2003. Puteti sa mi recomandati pe cineva

22 Mar 2007, 19:16

Cica sa cauti pe aici pe forum pe un anume 'Laur' il tot lauda lumea.
Eu am fost pentru tinichigerie la Double G si nu stiu daca au si pe cineva care sa se ocupe de mecanica.
Subiect închis