masina are acum 35000 km, eu am luat-o la putin peste 31000 km de la BDT FORD. probabil a fost masina de servici pentru ei, nu se putea spune ca e ingrijita.
jantele drepata erau zgariate bine, dar masina nu trage, merge perfect. le-am vopsit, jantele sint singurele lucruri la care tin sa fie intacte, ca restu se zgarie oricum.
in afara de drumul Bostrita-Tg Mures, drumurile s-au mai reparat la noi, asa ca nu pot vorbi de disconfort. sincer, mai totdeauna am avut cauciucuri bune pe masina. insa la dimensiunile S max unul bun costa 900 roni acum...
speram ca trecand pe 17 sa ma pot apropia de 500-600 roni/bucata cauciuc vero. si ca sa-i raspund lui Younick_wlf, exista 2 modele de jante disponibile pe ford.ro pentru S max, modelul prezentat de mine in 5 spite groase si inca unul in 9
vezi aici :
http://www.ford.ro/Articole/Vehicule/Au ... e/240.htmloricum, daca se intampla tranzactia, ma mai gandesc ce imi iau, eu fiind fan al Borbet-urilor.
am intrebat la Ford, o janta noua ca a mea costa 220 euro/bucata.
cred ca 150 euro e un pret corect pentru ale mele, eventual pot suporta transportul. singura chestie e ca nu prea e mult timp, in 20 martie trebuie sa fac un drum pana in zona Brasov, si as cam vrea sa fiu incalztat de vara, daca nu se anunta temperaturi mici.