Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

cd player nebun!!!!

27 Iul 2009, 18:33

m-am dus la un nene cu casetofoane sa-mi cumpar un cd-player de ford ..i-am pus toate mufele i-am introdus codul si se aprinde dupa care se inchide ...si-mi cere iar codul ...ce e de facut ...app cred ca-mi da si o eroare la care scrie asa GBBY1E3689...VA MULTUMESC ANTICIPAT si poate-mi da-ti vreun sfat ca vreau sa-mi cumpar unu dintrala ca vine mult mai bine si e si la super pret ...

Re: cd player nebun!!!!

28 Iul 2009, 13:11

O posibilitate ar fi ca nu primeste amperaj suficient si atunci se stinge.Pune-l direct pe baterie de proba si vezi ce face cu cablu de grosime 2,5mm.

Este sh sau nou ?

01 Aug 2009, 05:52

e sh ...da nenea de acolo mi-a zis ca-l daduse jos de la o tante de p masina care vroia mp3...precizez ca arata f bine cd-playerul...l-a pus si la fire da nu direct la baterie ci direct la o chestie care scotea 12v...nenea ala cu asta se ocupa ..si era destul de bine zic eu 100 lei ...oricum ms mult

01 Aug 2009, 10:40

si eu am avut un cas care de cateori scoteam cheia din contact cerea cod la bagarea inapoi. eu am fost la un electrician care a legat curentul ocolind contactul. asa ca am scapat de problema. :D
ps: problema apare cand unele cas care nu sunt originale sunt puse pe masina. Eu de ex am avut unul care fusese montat pe un VW :-" si imi cerea codul mereu. pe VW nu cerea deoarece masina (nush cum :-?? ,ma gandesc ca ,computerul de bord) memorase codul casului si nu mai cerea decat daca era luata bateria jos. :D
Răspunde