Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
31 Oct 2008, 15:53
Se vinde FORD FIESTA 1.4 - DIESEL
-An fabricatie: 2005 ,in 5 usi ,culoare Albastru ,motor de 1399 cmCubi, caroserie AB berlina cu haion.
-Km reali : 90.000(aproape), IMPECABILA, UNIC PROPRIETAR, NU A FOST ACCIDENTATA SI NU S-A SCIMBAT VREO COMPONENTA, aer conditionat fata st.& dr.,geamuri elctrice,oglinzi electrice cu reglare pe joystick,radio CD mp3,inchidere centralizata si alarma pe cheie,cauciucuri vara cu genti aluminiu 4 buc.si cauciucuri iarna cu genti aluminiu 4 buc.(total 8 genti AL. si 8 cauciucuri)
-MERITA VAZUTA

ARATA SI FUNCTIONEAZA CA SI NOUA
-Revin cu foto si pretul mai pe seara dupa h 22.00.
31 Oct 2008, 19:51
Dupa cum am promis am venit si cu FOTO !!!
PA310477.JPG
PA310479.JPG
PA310481.JPG
PA310482.JPG
PA310483.JPG
PA310484.JPG
PA310485.JPG
PA310486.JPG
PA310487.JPG
PA310488.JPG
PA310488.JPG
Am facut fotografiile in asa fel incat sa se vada ca nu a fost lovita sau are vreo rectificare!!!
PRET : 7000 EURO Negociabil Telefon de contact: 0754.020.460
03 Noi 2008, 10:05
-Masina este luata din romania, este inmatriculata, primul si unicul proprietar, are revizia de 90.000 facuta, repet....NU A AVUT EVENIMENTE (accidente , lovituri sau alte minuni) si este super bine intretinuta !!! Consumul este sub 5 la suta !!!
UP !!!!!
04 Noi 2008, 15:09
6800 Euro!!!
UP !!!!
10 Noi 2008, 17:39
6700...UP
11 Noi 2008, 22:58
ti-am lasat si un mesaj privat insa nu am primit raspuns, m-ar interesa daca se dau separat unul din seturile din jante de aliaj . astept un raspuns . multumesc !
12 Noi 2008, 08:24
Scuze de intarziere dar nu se da nimic separat!!!
UP !!!
29 Noi 2008, 15:35
Up!!! 6400 !!! Nu sunt interesat de schimburi cu nimic !!!
Multumesc!!
28 Iul 2009, 17:06
Up! Si revenim cu jucaria la vanzare !!!
Datele nu s-au modificat pre tare doar ceva KM in plus in rest totul ca si mai inainte cu ceva luni , dupa cum urmeaza :
An fabricatie: 2005 ,in 5 usi ,culoare Albastru ,motor de 1399 cmCubi, caroserie AB berlina cu haion.Carte de service......
-Km reali : 108.000 (aproape), IMPECABILA, UNIC PROPRIETAR, NU A FOST ACCIDENTATA SI NU S-A SCIMBAT VREO COMPONENTA, aer conditionat fata st.& dr.,geamuri elctrice,oglinzi electrice cu reglare pe joystick,radio CD mp3,inchidere centralizata si alarma pe cheie,cauciucuri vara cu genti aluminiu 4 buc.si cauciucuri iarna cu genti aluminiu 4 buc.(total 8 genti AL. si 8 cauciucuri)
-MERITA VAZUTA :

ARATA SI FUNCTIONEAZA CA SI NOUA
28 Iul 2009, 17:58
si update de pret?
30 Iul 2009, 09:13
Scuze pretul este de 6300 Euro. Nu am apucat sa fac poze ,deci......inca odata MII DE SCUZE !!!!
30 Iul 2009, 15:31
ok, multumesc pentru update. insa e departe de a fi o oferta luata in calcul.
uite aici
viewtopic.php?f=108&t=35894 unde cere undeva la 4800 de EUR. si a schimbat distributia si placutele.
nu mi-o lua in nume de rau, dar daca chiar vrei sa o vinzi, ar trebui sa te mai gandesti...
03 Aug 2009, 12:12
Off...carcotasii astia !!!
Fiecare cu pretul si marfa lui , comentariile trebuie sa invatam sa le pastram ptr noi , daca cineva va dori intr-un final sa cumpere ceva si nu sa vaneze ptr a revinde ,va face cu siguranta alegerea .
Eu va multumesc oricum si va doresc sa fi gresit EU !!!
Si imaginile promise si raspromise intr-un final , cu scuzele de rigoare !!!
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

03 Aug 2009, 13:56
$1 scrie:$2k, multumesc pentru update. insa e departe de a fi o oferta luata in calcul.
uite aici
viewtopic.php?f=108&t=35894 unde cere undeva la 4800 de EUR. si a schimbat distributia si placutele.
nu mi-o lua in nume de rau, dar daca chiar vrei sa o vinzi, ar trebui sa te mai gandesti...
....de asemenea nu mi-o lua in nume de rau...dar sa arati un anumit topic cuiva care vrea sa-si vanda obiectul,asta ca sa-si formeze pretul dupa X si Y.....este de-a dreptul tupeu....
poate ca persoana care cere 3500 de epuroi pe masina are ceva probleme[personale sau financiare] si doreste sa scape REPEDE de ea.....
un uppp din partea mea lui ronin33dan .....
03 Aug 2009, 13:58
m-ai inteles gresit. nicidecum gandul meu nu e sa cumpar o masina pentru a o revinde. vreau doar sa cumpar o masina la pretul corect. daca ai fi verificat, ai fi vazut ca sunt in cautare de o Fiesta. daca solicit detalii in plus si fac comparatii intre masini, nu inseamna ca sunt carcotas sau ca doresc cuiva raul. dimpotriva.
fiecare are dreptul sa ceara cat vrea pe masina lui.
bafra la vanzarea!
Valentins, nu e vorba de tupeu, e vorba de comparatie de preturi, care e acceptata in regulile forumului.
Daca e forum dedicat detinatorilor de Ford, asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam pielea unul celuilalt.
eu am zis, el e liber sa ia in calcul, sau sa mearga mai departe.
atata tot!
03 Aug 2009, 14:07
@shine: Atentie totusi:
Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluias produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin (nu pe ocazii) si este verificabil.
Cred ca nu te incadrezi in regulament, nu?
03 Aug 2009, 14:48
ok, my bad. se pare ca am inteles gresit o remarca dintr-un topic mai vechi. te rog sa stergi posturile mele in cazul in care cel care a deschis topicul nu este impotriva acestui lucru.
raman totusi la parerea mea.
03 Aug 2009, 15:02
Parerea ta este parerea ta, nu ti-o ia nimenea (ca sa facem si rima).
Dar tine-o bine si ai grija la expunerile "indecente"...
04 Aug 2009, 09:54
Ma bag si eu ca musca dar mi se pare ilogic ca tu sa ceri 6.300 pe un fiesta din 2005 cand se gasesc la 5.500 din 2007.Dar ma rog omul incerca.
Spun asta pt ca de 2 sapt imi caut masina si aud niste lucruri de la vanzatori de iti pui mainile in cap.Zici ca masinile lor sun placate cu aur si merg pe aer.Oricum marfa e la ei banii sunt la noi.Cine vrea sa vanda intelege cum e piata si vinde.Cine nu sta cu masina.
Si eu am predat leasing-ul la o masina saptamana trecuta.Pretul cu care l-am dat a tinut cont de piata si numai de asta.Nu m-am incapatanat sa tin de pret ca un catar si am dat-o imediat.Asta e piata acum si daca vrei sa vinzi iti asumi niste pierderi.Daca nu ramai cu bunul.Piata e a celor cu bani lichizi.Cine inteleg vinde,cine nu se impaca cu ideea de a ramane cu bunul.
05 Aug 2009, 10:10
Salutare! Ma bag si eu la fel ca musca.La treaba cu piata ai dreptate insa la preturi ma indoiesc.Una e sa ai masina ta, unic proprietar,cumparata din Romania si alta e sa fii samsar si sa vinzi cu cat o fi poate nu iei nimic numai sa scapi de masina ca mai aduci una saptamana viitoare si iese ceva la aia.Dar masina de Germania..Olanda s.a.m.d este masina fara istoric cu 1.000.000.000 km. Maisnile bune au pret si la ei.Acum omul alege si intr-adevar mai e si frica oamenilor numita CRIZA.Nu stii ca atunci cand vinzi tii cu vanzatorii iar cand cumperi este invers?Scuze de off-topic,un up pentru masina care se va vinde oricum pentru ca Fiesta e cautata si pe criza si sa auzim de bine.
Cu respect,
Andy CONSTANTIN
05 Aug 2009, 10:16
Nu ai deloc dreptate.Eu vorbesc de masini vandute direct de propietari cumparate din Ro cu istoric cu tot.Faptul ca a fost unic propietar mai creste val masinii cu un 200 hai 300 euro.Dar nu cu 1.500 euro.
07 Aug 2009, 07:49
OK

! Pana la urma nu stiu daca vand sau deschid un topic numit "cafenea"

, cel putin asta pare sa fi rezultat.Masina a fost cumparata de noua, rulata 75% numai prin europa,concedii , plimbari.Nu a fost masina de firma sau mai stiu eu ce. Daca cumva cineva va fi interesat aveti aici si un nr de tel .
0754.020.460 Octavian
Numai de bine tuturor !!!