Serviceuri ce nu tin de dealerii/reparatorii autorizati Ford

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Service Constanta

03 Iul 2009, 13:21

da...cam asa e.Impresii despre Iulius Service? sa le mai dau o sansa...a plecat cineva multumit de acolo?! :-t

09 Iul 2009, 18:06

Incearca IULIUS SERVICE de pe interioara 4, la Farmavet. Cauta-l pe Iulica sau liviu. Tel 0722303140

19 Iul 2009, 15:55

Am rezolvat problema la contact... distractie de 180 RON. Atat a costat reparatia+demontat+montat.

20 Iul 2009, 08:19

subtire :)
dar unde?

21 Iul 2009, 09:08

La un atelier pe o straduta care da in Rascoalei, zona Pizza Hut. A durat cam 30 de minute toata treaba. Ce repede fac unii bani :D

21 Iul 2009, 12:54

mai ... acum nu asa sta problema. adica: tu platesti timpul aluia, sau rezolvarea problemei tale? ;)
compara pretul dat de tine, cu importanta rezolvarii problemei tale.
bucura-te ca nu te-au facut sa pierzi mult timp!

21 Iul 2009, 20:58

Asta inseamna ca puteam la fel de bine sa dau si 280 de lei insa nu inseamna ca este un pret corect :)

22 Iul 2009, 07:46

ti-am zis... compara cat ai da tu sa iti rezolvi problema, adica ce importanta dai tu problemei respective, cu pretul si timpul pe care ti-l ofera ei. eu cel putin asa gandesc si e mult mai bine pentru mine.
sa iti mai zic faptul ca acum 2 seri, la controlul medical al sotiei insarcinate, in 3 minute am platit 100 ron? si a fost o discutie de genul "esti ok, te simti bine? bravo!"; e foarte scump pentru noi, dar stam linistiti, si asta conteaza mai mult.
hai ca mai vorbim la intalnire ca sa nu poluam topicul de service-uri.
tocmai am invatat cum sa imi schimb plafoniera de la fiesta, sper sa ma descurc diseara, ca mai economisesc niste bani de service si pun bani de pampers deoparte :D

22 Iul 2009, 09:00

Mi`a placut foarte mult faza cu pampersul :D
gata! no off`topic! ;)

24 Iul 2009, 13:08

bai copii nu va "radeti" de topicu meu :D . Cred ca am gasit service-ul bun. Am auzit de la un prieten ca sunt niste tipi de treaba, cum vii pe soveja si te duci spre podul cu butelii, la un moment dat se fac doua magazine Triton, stanga acolo la ele, si aproape de capatul stradutei e un service pe dreapta. vreau sa va spun ca mi-au scos piesele cu discount de la 18 mil cat ma ajungeau cel mai ieftin la 12, si manopera doar 6 mil. ma duc luni...sper sa fie bine. va tin la curent. @martini felicitari la bebe 8-}

24 Iul 2009, 14:43

cu ce marci de masini lucreaza? adica fac si revizii la ford de exemplu? succes si sa ne tii la curent! si eu as dori sa gasesc un service serios ce rezolva si fordul, dupa ce scap de garantie.
(offtopic: multumesc pentru felicitari, partea asta nu a fost grea, chiar a fost placuta pe alocuri)

24 Iul 2009, 15:44

cu orice tip, cat am fost eu acolo. erau 2 bmw seria 5 si un audi a6, aproape noi deci semn ca sunt priceputi ;) , orice fel de masina orice tip orice.

30 Iul 2009, 11:41

am scos masina!!! OLEEEE!!!! pret 2.000ron, piese si manopera!

30 Iul 2009, 14:31

daca dupa ce te intorci de la drum lung esti multumit de cum s-a comportat, iti cer si eu adresa exacta :)
felicitari!

01 Aug 2009, 15:41

nu mai stiu daca a mai scris cineva despre AUTOBEST pe varianta. azi am auzit recomandari calde (inclusiv mazare isi duce la reparat masinile acolo). preturi ok. toate marcile.

str. aurel vlaicu 144 tel 0341174833
ca puncte de reper: cum veniti pe varianta dinspre metro spre trecerea de cale ferata, o traversati, prima intrare e la COMCM, si urmatoarea e autobest.

03 Aug 2009, 16:24

La Sfera service a fost cineva? este pe strada merisorului (langa casa de cultura a-3-a strada dupa poporului) se ocupa de tinichigerie si vopsitorie...o sa merg eu la ei sa imi schimbe o aripa si binenteles vopsirea. Sau poate cineva sa imi recomande in alta parte...multumesc.

03 Aug 2009, 16:34

revin cu detalii:

Sfera autoservice (Constanta ) va ofera servicii specializate de VOPSITORIE, TINICHIGERIE, POLISHARE PROFESIONALA, RECONDITIONARI JENTI !

Contact la telefon : 0762. 616. 715 sau prin e-mail la sferautoservice@yahoo.com

PS. uite si o masina realizata integral de noi si postata, spre surprinderea noastra, de catre stapanul ei, tot aici: am voie sa pun un link cu adresa altui forum?

03 Aug 2009, 17:39

Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati... =))

03 Aug 2009, 18:56

moro - pune, binenteles;
cred ca mihai se refera la faptul ca mai bine dadeai modifica la mesajul anterior si nu puneai 2 consecutive, data viitoare sa stii! ;)

03 Aug 2009, 19:18

aici este opera de arta a celor de la sferaservice:
http://forum.4tuning.ro/118-masina-mea- ... vo-gt.html

03 Aug 2009, 20:58

$1 scrie:$2oro - pune, binenteles;
cred ca mihai se refera la faptul ca mai bine dadeai modifica la mesajul anterior si nu puneai 2 consecutive, data viitoare sa stii! ;)

Nu, ma refeream ca la primul post intreba "nestiutor" de ACEL service ca dupa 10 minute de fapt sa vina sa-si prezinte lucrarile... =))

04 Aug 2009, 07:20

nu e al lui service-ul, stai linistit! il si cunosc :) a uitat sa citeze, ca a lasat mai departe un link unde isi prezentau aia atelierul.

20 Aug 2009, 08:32

am fost marti la tiriac pentru a-mi schimba garniturile si saibele la injectoare ca pufaia de o luau baturile.am ajuns la ora 8. personal amabil, ceea ce mi se pare normal deoarece eu platesc, toata afacerea a durat 6 ore(vreau sa va spun ca m-am plictisit de moarte). am platit 450 ron, baietii facandu-mi discount la piese 15% si 25% la manopera. eu unu zic ca sa meritat deplasarea de la tulcea la constanta. acum am un tractoras care toarce ca o pisica :)).

20 Aug 2009, 08:47

dar te-au branduit au ba? suportii de numere sper ca nu ti i-au schimbat... si abtibilduri cate ti-au lipit?

20 Aug 2009, 12:27

nu ca le-am spus sa nu-mi schimbe suporti de numere iar abtibilduri 1 sa pe luneta spate. ce bine ca am citit forumul ca altfel ma trezeam cu suporti schimbati si cred ca ii strangeam de gat :))

20 Aug 2009, 14:52

$1 scrie:$2aietii facandu-mi discount la piese 15% si 25% la manopera

asta este oferta lor prezenta pentru toata lumea sau tie asa ... pe ochi frumosi?

21 Aug 2009, 10:32

nu asta este oferta lor. fac reducerile in functie de vechimea masinii. de exemplu la masinile mai noi de 1 in nu fac reducere decat la manopera 10%, la cele intre un an si 2 ani 5% la piese - 15 % manopera.

01 Sep 2009, 18:01

a fost cineva la service-ul MERMIN din spate de la trocadero? sunt cei care se ocupa cu alarme.

07 Sep 2009, 06:45

Stie cumva cineva la ce service as putea sa merg sa o pun pe tester? As vrea la reprezentanta.

26 Sep 2009, 19:59

ca o mica paralela cu service-urile autorizate ford, am fost ieri la BOSCH SERVICE ala de pe varianta ovidiu, unde v-am mai povestit ca am fost cu un vw si m-au tampit aia de cap si nu stiau nimic, nici sa citeasca in calculator erorile, si in afara sa le stearga nu au facut nimic. am venit cu masina buna si cand am plecat mi se oprea motorul in mers... dar asta e alta discutie.
aveau si forduri in parcarea clienti, deci rezolva si marca noastra.
in fine, e si service autorizat kia, si am mers cu cineva sa vad cum se misca la revizii. prima revizie de 15.000 km/1an. te lasa sa stai in service, mai mult, te si invita sa stai langa mecanic.
revizia de 15.000 km / 1 an consta in urmatoarele:
- schimb ulei
- schimb filtru ulei
- schimb filtru polen
ATAT!!!
costa 520 ron cu uleiul cel mai ieftin mobil 5w30, castrol sau aral erau mai scumpe. ce a ramas din bidon ni l-a dat acasa. eu uimit am intrebat de filtrul de aer si de filtrul de benzina de ce nu se schimba. ala de aer la 2 ani doar daca e murdar tare, daca nu e foarte murdar il scutura si il pun la loc, iar ala de benzina la 45.000km. in schimb filtrul de polen obligatoriu la 15.000! ce schema ciudata de service au si astia la kia...

a durat o ora desi putea dura mult mai putin daca se misca baiatul mai cu talent, insa am fost foarte multumiti ca a lucrat cu grija si frumos. la alta masina langa noi unul mai tanar tot tragea sa ii scoata suportii de numar (ca la tiriac si aici se schimba suportii de numar la fiecare client) , nu s-a chinuit sa ii desurubeze ci ii smulgea, si cand a vazut ca s-au rupt bucati si au ramas cele cu surub a luat o surubelnita mare si a inceput sa loveasca tabla, a zgariat tabla de a innebunit-o nu imi venea sa cred, dar oricum nu se vede ca urma sa fie acoperit de noul suport. suport pe care nu a stat sa il potriveasca pe vechile gauri sa caute corespondenta, si a luat bormasina si da-i gaura langa gaura, nu-i convenea, iar o gaura, i-a scapat bormasina aia pe tabla si apoi din mana pe jos de eram oripilat de toata scena.
cand a fost sa se schimbe si suportii la noi i-a facut tot mecanicul nostru si a lucrat finut, adica normal.

recomandare personala: de evitat!
Subiect închis