Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
06 Aug 2009, 15:12
Topic separat a fost facut ... acum vreo 2 sapt. dar a fost inchis de
Asgard pe motiv ca acesta e topicul in care se anunta intrunirile de noapte si tot aici se alege unde se tin.
Avand in vedere ca Asgard e ADMIN, iar tu, Boogy, esti doar moderator, la fel ca si mine, eu zic ca trebuie sa ne supunem, nu ?
06 Aug 2009, 15:15
eu votez pentru hacad, dar vin oriunde
06 Aug 2009, 15:18
Buei colegi .. dragii mei .. nu va certati mai din chestii deastea .. chiar nu are rost mai.
Boogy`tzu .. intelege si tu tati ca daca o luam logic e mult mai bine ca in aceasta sectiune sa se voteze locatia pentru fiecare intalnire in parte .. si sa nu facem 1000 de topicuri pentru o mie de locatii.
Nu stiu asta e parerea mea ... si asa cred eu ca e ccel mai bine... ca toate discutiile despre intalnirile de noapte din Bucuresti indiferent de locatie sa se poarte aici .. eu asa cred ca e cel mai bine... acum nah ...
Serios .. chiar nu are rost sa ne certam pentru o chestie de genul asta.. hai nu mai fiti nebuni.
06 Aug 2009, 15:18
vot pt Casa Poporului
06 Aug 2009, 15:19
Sa ne supunem cui? Asgard nu mai e admin...
Mi-a venit o idee...cedez locul de moderator lui Sorin,prefer sa fiu utilizator obisnuit decat moderator privit ca un sef!
Deci,rog un administrator sa ma scoata din drepturile de moderator si sa-l puna pe Requiem in locul meu:) E mai bine asa!
L.E-eu nu ma cert cu nimeni,ba chiar m-a amuzat:))
06 Aug 2009, 15:22
Si io tot pt hacademie as vota...pare mai fain...mai vezi un gay care se da cu frina de mina alea alea...dar unde vreti voi...la CP exact in fata la "rond"?
06 Aug 2009, 15:23
Pfffff incapatanati mai sunteti
Berbecilor...
06 Aug 2009, 15:26
Deci ptr tot poporul in seara asta la Casa Poporului si sa dea dracu sa nu vina toti care au "butonat"
06 Aug 2009, 15:27
bun, pana aici, WTF IS WRONG WITH YOU GUYS???
chiar nu mai inteleg divergentele legate de locatie. eu am spus ca vin oriunde, dar prefer hacad.
ar mai fi o problema, ca unii nu vor schimbarea locatiei, deoarece noua locatie e mai departe. acelasi lucru pot sa spun si eu despre hacad (vin din titan), dar nu-l spun, pt ca imi e indiferent.
mai demult a mai fost o propunere (la care am aderat), la Polivalenta. repede au sarit unii ca e departe, ca nush ce mare e parcarea acolo (cat un cartier) si ca nu ne gasim.
asa ca, make up your mind, and let me know... vin oriunde...
06 Aug 2009, 15:27
$1 scrie:$2eci ptr tot poporul in seara asta la Casa Poporului si sa dea dracu sa nu vina toti care au "butonat"

raule
06 Aug 2009, 15:30
@requiem, azi e la parlament(piata constitutiei)
06 Aug 2009, 15:32
mda, vazui, vin si eu cu cele trei bidoane de 5l goale pt irsido...
06 Aug 2009, 15:32
Acum intelegeti de ce tot zic sa nu mai frecati topicul asta? Unii sunt obisnuiti cu academie altii s-au plictisit si vor alte locatii,nimic de zis in legatura cu asta numai ca la urma urmei tot eu sunt lupu cel rau ca doar sunt "singurul" moderator pe sectiunea asta...
06 Aug 2009, 15:40
ooo, dar asa "ne-nervos" cum erai ai cerut sa fii des-verzit ??? ntz ntz ntz ... a inceput lumea sa fie "repede la manie" pe aici, cred ca imi vind fordu si imi iau un pagani zonda, sa fiu io cu mine insumi la intilniri ...
06 Aug 2009, 15:41
N-ai decat!
06 Aug 2009, 15:47
Hai sa lasam putin OFF TOPICUL ca sa inteleaga si lumea unde ne vedem in seara asta adica la CASA POPORULUI (PARLAMENT)
06 Aug 2009, 15:49
Brusc ai devenit activ mai Ando...postul de moderator nu este liber pentru tine!
06 Aug 2009, 15:53
Adevarul e ca pentru intalniri de seara e ok sa fie sabilita o singura locatie clara pentru toata lumea si valabila tot timpul. De ce spun asta....fiindca se intampla sa se anunte din scurt si din foarte scurt timp iesirea si nu este timp fizic de votat ce si cum...
Faza cu votul merge pt intalnirile lunare/saptamanale....dar in niciun caz pt cele de noapte....nu putem sa stam toata ziua sa urmarim topicul din 5 in 5 min ca sa vedem ce se stabileste...
Cat despre locatie....ce mi-e academia, ce mi-e CP...3 minute in +/- de mers cu masina....ce e nasol la CP e ca e ca si in camp....pe cand la academie ai unde sa stai altfel la o sueta....iar la CP se mai si dau astia cu masinile...oricum mult mai mult decat la academie unde e mai liniste.
Si daca tot va place sa votati...haideti sa facem un singur vot prin care sa stabilim o singura locatie definitiva pentru intalnirile de seara din buc...termen 10 zile....2-3-4-5 variante....si dupa ce se termina votul...locatia aleasa sa ramana batuta in cuie!!!
Altfel...de fiecare data vor exista discutii...
Cu respect,
RamsesRa!!!
06 Aug 2009, 15:53
Dar cine a zis ca ma intereseaza

am alte lucruri mai importante decat asta boggy ...stai fara griji scuze de OFF Topic...rog un moderator sa pastreze curat acest topic...
Ultima oară modificat de
andoruls pe 06 Aug 2009, 15:56, modificat 1 dată în total.
06 Aug 2009, 15:54
Io zic sa mutam intilnirea de noapte de la Bucuresti la Alexandria sa nu mai faca bibanu misto de noi.
Oricum...na poftim ca a inceput sa si ploua....
06 Aug 2009, 15:56
Ramses, nu e buna ideea, cum personal nu mi se pare buna cu votatul in fiecare zi. Propunerea mea e alta - sa ramana Academie ca default, dar daca vreodata se doreste intalnirea in alta parte, se anunta din timp si daca sunt indeajuns de multi. In acest mod ne intalnim si-n titan, si la polivalenta si in alte locatii care nu imi vin acum in minte.
06 Aug 2009, 15:57
Hmmm.. simt miros de hormoni incinsi in aer

sau cum le zice... ?
$1 scrie:$2n acest mod ne intalnim si-n titan,
As vrea io, da... vise taica vise...
06 Aug 2009, 15:57
Finally!
06 Aug 2009, 15:58
Ando dar si pe tine te mananca ..jur
06 Aug 2009, 15:58
bun, deci ramane la casa poporului, la ora 21.00? sa stiu unde sa vin (daca nu va gasesc acolo, vin la hacad si gata)
06 Aug 2009, 15:59
E nevoie sa inchid topicul sa ne calmam? Sa votam

Da sau Nu
06 Aug 2009, 15:59
Nu veni ma...lasa-ma pe mine singur acolo la academie unde ma voi intalni eu cu mine:))))
06 Aug 2009, 16:36
Ajung si eu in seara asta la CP...cu toate ca tot mai frumos este la academie.....vorba lui Requiem,o scara sa stai jos niste verdeata..este mai ok...........
06 Aug 2009, 16:39
votez si eu pentru intalniri la Alexandria (sunt 90 km nu e mult)
posibil sa paar si eu in seara asta va caut eu ori la academie ori la CP si chiar la Alexandria
06 Aug 2009, 17:01
alooo...televiziunea...
Sa puneti mana sa veniti cu sticle de 5 litri pentru colegu.
ok?
asa...