ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
01 Mar 2007, 21:59
Aici zic eu ca e loc de dat(nu cu capul) cu parerea. Zilele astea a devenit ingrozitor de aglomerat...nu imi dau seama de ce. Dupa sarbatorile de iarna o perioada buna a fost mai liber parca decat de obicei. Dar acum chiar este irespirabil...am vrut azi sa parcurg calea Victoriei...din Victoriei pana la Unirii...era ora 8:30..am asteptat pana atunci special ca sa prind mai liber...pur si simplu am mers bara in bara...
01 Mar 2007, 22:28
Sunt multe strazi in reparatii (ex:Polona a intrat in reparatii de 4 zile.)Si sa vezi ce o sa urmeze,cred ca o sa ne cumparam scutere.
01 Mar 2007, 22:37
da, asta nu-i nimic. in curand, se va inchide si bucata asta de la miorita pana la antena 1, sa termine ce-au inceput la pod. va fi in-fer-nal! lexotanil sau xanax, fiecare cu ce s-a obisnuit
01 Mar 2007, 22:39
Eu cred ca trebuie sa imi vand masina si sa imi iau scuter

. Acum pe bune...cred ca bicicleta ar fi recomandata....nu se mai poate circula. Metroul ce mai merge...in rest...crima pe toate partile.
01 Mar 2007, 22:53
te-ai gandit ca e 1 martie? asta este singura explicatie
01 Mar 2007, 23:31
Intreaga infrastructura a tarii nu a fost proiectata sa faca fata unui numar asa de mare de autovehicule. Gandeste-te ca la dimensionarea unui drum (de exemplu, numarul de benzi sau latimea acestora) se doreste ca acesta sa faca fata nu doar traficului actual, ci si celui care va fi la 15 ani de la data finalizarii drumului. Ori majoritatea drumurilor din Romania nu cred ca si-au schimbat substantial marimea in ultimii 20 de ani. La aceasta problema se mai adauga si lipsa de coordonare a traficului, incapacitatea sistemului de a crea o stare de mobilitate permanenta a arterelor cu debit mare, de a orienta fluxul puternic spre destinatii-cheie prin diverse artificii, cum ar fi semafoarele sincronizate sau chiar cele inteligente, care se adapteaza la conditiile de trafic. Toate acestea in conditii normale, situatiile in care anumite artere sunt inchise datorita lucrarilor amplificand, chiar exponential, insuficientele actualului sistem rutier.
Sau poate perioada 1-8 martie e mai nebuna
02 Mar 2007, 07:43
e muci bucurestiul asta: am plecat ieri la 8,20 din tineretului si am ajuns la world trade center la 9,35 ... distanta e de 11 km
02 Mar 2007, 07:48
$1 scrie:$2a, asta nu-i nimic. in curand, se va inchide si bucata asta de la miorita pana la antena 1, sa termine ce-au inceput la pod. va fi in-fer-nal! lexotanil sau xanax, fiecare cu ce s-a obisnuit

Ziceau ca doar noaptea, de pe la 11 pana pe la 4-5 dimineata.
02 Mar 2007, 07:51
$1 scrie:$2 muci bucurestiul asta: am plecat ieri la 8,20 din tineretului si am ajuns la world trade center la 9,35 ... distanta e de 11 km
In 11 km traversezi Bacau, si nu-ti ia o ora si 15 minute... sigur.
02 Mar 2007, 10:29
am deja 4 prieteni care si-au luat scutere in ultimele 2 saptamani...eu spun ca in maxim 3 ani o sa fim ca in Italia si ca in Spania...adica full de scutere...in vara imi dau si categoria A sa fie acolo
02 Mar 2007, 10:32
ei nici chiar 11 km
depinde pe unde o tai
02 Mar 2007, 10:35
Voi va plangeti? Eu ce sa mai zic cu un consum de 15-18%? Am renuntat la ideea de a mai merge cu masina ziua . O sa ajung sa merg pe role si pe bicicleta pana imi cumpar scuter.
02 Mar 2007, 11:02
$1 scrie:$2i nici chiar 11 km
depinde pe unde o tai
Ba daca vii de la Bucuresti si mergi spre Roman ori P.neamt, cam 11 km sunt!!
02 Mar 2007, 12:04
da, mihai, initial, numa noaptea, sunt de acord. dar dupa, am inteles ca va fi inchisa portiunea in jur de 6 luni or smth like that....
oricum, eu voi circula cu lexotanilul in torpedou, pentru urgente
02 Mar 2007, 12:40
off: lexotanil d`asta n`am luat
xanax stiu si face minuni
poate ma servesti cu o pastila la urmatoarea intalnire de club sa imi fac o idee, poate schimb
mii de multumiri!
02 Mar 2007, 12:52
Eu intre Crangasi (Metrou Crangasi) si Militari (Bd. Preciziei) scot cam 20 de min in trafic normal si 25 in trafic nasol. Am invatat scurtaturile (si gropile din ele) si am mai invatat si cand si pe ce banda trebuie sa ma preselectez:). Iar masina ma ajuta: incape peste tot pe unde intru cu ea si raspunde rapid la comenzi

.
Cu bicicleta scot aproape o ora pe aceeasi distanta

(testat!)