de test_driver » 12 Iun 2009, 23:29
Buna ziua, eu sunt mai nou pe aici, de fapt am scris ceva mesaje acum muuuult timp, si acum am gasit topicul asta. Genial, cineva mi-a trimis un PM, in care spune ca persoane importante de la trans atlantis sau cum s-or chema citesc topicul, iar topicul e vechi, si nu prea s-a facut nimic pe acolo.
Mai nou in familie am o noua Fiesta, kitul sport, 1.6 120 CP, si muulte optiuni, masina nu a fost chiar ieftina, pentru o fiesta a fost chiar scumpa, asa ca as astepta macar o doza mica de respect, nu pentru ca am platit mai mult decat altii, de fapt nici nu am platit eu nimic, masina nu este a mea, este doar in familie, dar si eu as fi un potential client, nu?
Masinuta asta are un mic defect pe langa celalalte calitati, se incinge consola centrala in dreptul piciorului drept al soferului si ARDE, asa ca dupa 1 (una) saptamana sora mea a plecat la smecherii de la trans atlantis care nu au nevoie de clienti sa-i intrebe ce se intampla, de ce arde??!?? Dupa 1 saptamana m-am gandit ca e un defect de fabricatie, nu? voi cum v-ati fi gandit? Ei bine baietii au zis ca nu este, dar verifica, iar daca nu este defect v-a fi nevoie sa plateasca verificarea, 40 RON. dupa cautari indelungate si verificari serioase, care au durat nici mai mult nici mai putin de 4 minute, inginerii de la trans atlantis, au constatat ca ei nu au nici o vina, asa ca sor-mea trebuie sa plateasca. Sor-mea era impreuna cu nevasta-mea, care le-a reprosat mecanicilor ca nu are cum sa nu fie defect de fabricatie (sau ceva de genul), iar raspunsul uni mucos de mecanic care si-a facut firma de tot rahatul a facut o afirmatie de genul "uite domn-le unde sunt mecanicii nostrii..." zisa asa mai in sictir. Marele lui noroc e ca nu-i stiu numele si ca nu am fost acolo sa-l calc pe gat cu masina daca mi-ar fi spus mie asa ceva, dar in fine, daca respectivul citeste pe aici se simte cu musca pe caciula, din pacate doar atat.
Problema e ca sunt interesat de un Ford Mondeo pentru mine, dupa ce-mi vand actuala masina, dar in nici un caz nu voi fi client trans atlantis, si in orice caz voi face tot posibilul sa ma mut cu service-ul de la ei, chiar daca va fi nevoie sa merg si la Bucuresti.
RUSINE TRANS ATLANTIS, RUSINE MARE SA VA FIE!! Sunteti niste needucati si habar nu aveti ce este ala un potential client, orice mucos care trece praqgul show room-ului singur au service-ului impreuna cu un posesor ford este un potential client care trebuie respectat, dar voi.....
Sper sa se duca vorba....