Include si Hobby

11 Aug 2009, 21:21
eu unul nu vad diferenta asta dintre noi si unguri, si ei au huliganiilor (pe care i-am vazut prea bine chiar), si ei au hoti si tigani si asa mai departe...si ca sa fim la subiect sunt mult sub noi la capitolul fotbal
11 Aug 2009, 23:06
Nu prea am vazut sa tipe presa europeana de tiganii unguri, pe cand de ai nostri...
Si parca ai lor inca poarta straiele specifice, nu?
12 Aug 2009, 07:14
nu ma refeream la uscaturi, huligani sunt peste tot, ci la comportamentul in timpul oricarei competitii, in general
15 Aug 2009, 22:37
In sfarsit a castigat si Dinamo (la Ceahlaul cu 4-0)... da' nu cred ca-i tine mult.
Toata lumea ii lauda acuma pe posturile tv, sa vedem injuraturile la urmatoarea infrangere. Mi-e jena cu fotbalistii (si patronii) nostri.
M-am uitat mai devreme la Romania-Germania 5-1, foc de paie.
17 Aug 2009, 13:00
nici n-au apucat sa se bucure ca lumea de egalul cu CFR, se pare ca iar s-au tulburat apele la steaua:
18 Aug 2009, 19:00
in seara asta Timisoara....sunt roman, deci hai Poli !
18 Aug 2009, 21:37
au bulit-o.
18 Aug 2009, 22:33
...cam tare!
19 Aug 2009, 07:33
macar daca jucau ceva....
19 Aug 2009, 08:17
Chiar au jucat, dar nu pot mai mult. Eu zic ca vor iesi onorabil, e mai bine doar o echipa in liga decat doua. Asa in Europa League mai faci niste puncte, in CL fii sigur ca nu pupi.
19 Aug 2009, 11:19
http://www.youtube.com/watch?v=jN0_7-x1GlIscuzati calitatea miscata si neprofesionista, de fapt fondul sonor face ambientza. nu prea avem echipa (cel putin nu de champions league) dar avem spirit de suporter

aseara, la vreo 15 de minute dupa terminarea meciului eram in parcare pregatit sa urc in masnia sa vin acasa, si dinspre peluza sud se tot auzeau cantecele lor, galeria era inca in formatie completa, incuraja echipa si canta in continuare aia cu
alaturi de voi mereu la bine si la greu. mi-a placut de ei.
19 Aug 2009, 12:52
dar la ce va asteptati ? e primul an in CL ... s-a dus norocul la primul meci eliminatoriu ... au lipsit cativa jucatori de baza (degeaba are lot bunicel pt romania, in europa nu fac fata toti) ... sunt multi factori.
sincer, eu ma asteptam sa joace mult mai slab, dar daca ne uitam la meci, au avut si cateva ocazii bunicele, cateva contraatacuri rapide, au mai tinut si de minge cate un pic, nu doar au aruncat-o repede ca in meciul precedent, asa ca eu sunt multumit de jocul lor - incet incet invata si ei

despre galerie ... excelenti ca intotdeauna ... bravo lor.
ce nu mi-a placut a fost scutaru la mijloc ... asta e fundas central sau lateral-dreapta de meserie, nu a jucat in ultimii 2 ani decat de vreo 5 ori in echipa mare ... si il baga in prima echipa la meci de CL ... hmmm
19 Aug 2009, 13:09
Vis a vis de suporteri/galerie eu ma asteptam la mai mult de la coregrafia partidei, ma asteptam la ceva de genul
http://www.youtube.com/watch?v=fyfCntAZnZs
19 Aug 2009, 13:41
asta e cea de aseara (filmata chiar din unghi opus, de la peluza nord)
http://www.youtube.com/watch?v=UvoK210dm68nu poti sa zici ca a fost slaba. au fost implicate cateva mii de persoane.
LE: pardon, e filmata dintr-un bloc in afara stadionului, dar de pe directia peluzei nord.
19 Aug 2009, 13:57
asa mai da. Eu na-m vazut asta la televizor
20 Aug 2009, 15:03
Oricum si antrenorul celor de la Stuttgard a felicitat suporterii Politehnicii.
Tot respectul pentru ei, chiar daca sunt stelist
20 Aug 2009, 15:57
sa nu-mi zici ca esti meme stoica?!?!
20 Aug 2009, 16:07
Da, d c?

Ma cheama ca pe el, dar nu sunt Meme
20 Aug 2009, 16:09
pai el e stelist si respecta fanii timisoreni dupa ce au aplaudat urziceniul cand au castigat pe dan paltinisanu si au luat campionatul

(sa nu mai zic de nick-ul tau

)
20 Aug 2009, 16:13
Asemanare de nume si de afinitate pentru aceeasi echipa.
Stiu momentrul, am vazut meciul si comentariile de dupa mecul acela.
Oricum de mult se stie ca suporterii timisoarei isi sustin echipa indiferent de situatie si de rezultat (exemplul cel mai relevant este acel 1-8 cu Steaua, cand alti suporteri ar fi plecat de mult de pe stadion).
20 Aug 2009, 16:34
Spune-ti de meciurile de astazi lasa-ti Timisoare ca e deja istorie ...ceva pronosticuri ...????
20 Aug 2009, 17:04
1, 1, 1, 2
20 Aug 2009, 21:29
Oare ce parere au dinamovistii despre echipa lor, care continua o anumita traditie in europa..
Sper sa nu-mi sara la gat. Dar , din punctul de vedere al unui ne-dinamovist, parca de data asta senzatia de revoltator castiga teren comparativ cu cea de amuzant, cum era pana acum...
20 Aug 2009, 21:41
Am tot respectul pentru suporterii dinamovisti. Trebuie sa ai un suflet mare de tot sa tii cu o asemenea echipa care e praf, ciuca batailor in Europa.
Cum necum, Steaua - echipa mea de suflet - isi croieste drum spre grupe.
Ma incanta Stancu-Surdu in atac. Sper din suflet ca Gigi Becali sa nu isi dea in stampa, daca Bergodi sta la Steaua vreo doua sezoane, Steaua ajunge departe.
20 Aug 2009, 21:45
La Piatra Neamt Dinamo si-a facut norma de goluri pentru vreo 5 meciuri...
Cu cehii au jucat mizerabil, nu au nicio scuza, sper sa se salveze de la retrogradare!

Asta-i ce simt pentru ei!