Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Ford Granada GL 1985

22 Aug 2009, 09:38

Marca/Model : Ford Granada
Kilometraj :
An de fabricaţie : 1985
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1993 (4 cil OHC )
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 12% GPL
Nivel de echipare : GL
Detalii nivel de echipare/dotări : Inchidere centralizata ; trapa ; jante aliaj originale ; tapiserie de plush ; turometru .
Detalii nivel de siguranţă :
Alte comentarii : Motorul este reconditionat complet de aproximativ 40000 de km , cutie de viteze cu 5tr , GPL omologat , interior curat in stare foarte buna . Itp valabi;
Preţ : 850 E
Numele vânzătorului : Ionutz
Telefon de contact : 0726103098

Masina este in stare foarte buna de functionare (a fost ingrijita si mentinuta intro stare mecanica foarte buna) , in pret sunt incluse multe piese de rezerva (usi ; capote ;aripa ; instalatie completa de geamuri electrice ; bari de protectie de la varianta Ghia , punte fatza etc ). Vopseaua este matuita si retusata prin unele locuri deci ar necesita revopsire

Mentionez ca masina nu imi apartine ci este a unui prieten foarte apropriat deci pentru discutii mai aprofundate sunati la telefonul de mai sus.

Re: Ford Granada GL 1985

28 Sep 2009, 19:41

poze nu ne pui si noua?

Re: Ford Granada GL 1985

29 Sep 2009, 08:11

Masinutza aceasta a mai schimbat vreo 3 forumisti in ultimii ani si totusi se incapatzaneaza sa functioneze ca o masina ... caroseria fixa este in stare buna deci per total pt o masina de zi cu zi sau un eventual proiect de restaurare a unei Granade cred eu ca este recomandata motiv pentru care pot spune ca garantez pentru integritatea fierului respectiv.
Fişiere ataşate
DSCF2794.JPG
DSCF2792.JPG
Subiect închis