ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Mai 2008, 19:31
Cea de la Timpuri Noi mi s-a parut cea mai ok ca continut si gust dar cam mica (12 ron).
16 Mai 2008, 21:52
am mancat una cu berbecut&vita pe calea floreasca. chiar mi-a placut. 14 lei. i leu bacsis.
17 Mai 2008, 13:22
am mancat aseara pentru prima data la Iskender. cu toate ca cea de vita arata/mirosea foarte bine, am luat de pui. a fost ok, carnea nu era ceva special (probabil nu a fost lasata la marinat), cartofi ok, sosuri la tub

, destul de mica (mi-ar fi trebuit 2 ca sa ma satur) iar pretul este de 11 lei. per total, e ok.
dar tot imi e dor de Genin...
17 Mai 2008, 17:17
$1 scrie:$2ea de la Timpuri Noi mi s-a parut cea mai ok ca continut si gust dar cam mica (12 ron).
In afara de prima ora se poate gasi deschis pe acolo? Am trecut azi pe la orele 17:00... nici nu zicei ca a fost azi deschis.
Si programul este pana la 18:00!!!
17 Mai 2008, 17:49
Am fost si noi acum o saptamana (
adispan,
shine,
cart00n,
aquadan si eu) tot pe la 5:30 si nu mai era deschis. Ca exemplu, in timpul saptamanii am fost eu la 6 fara 10 si nu mai facea, deja curatau si dadusera carnea jos, deci probabil pana la un maxim 5:20 fac shaorma, apoi se apuca de curatenie pana la 6, cand sparg usa (lucreaza patronul si sotia, deci nu sunt angajati care fug, asta o fi politica

).
17 Mai 2008, 17:55
Ganditi-va ca saormaria aia lucreaza in special pt elevi si studenti, sunt clientii lor Nr. 1. Sunt 3 facultati mari acolo si ceva scoli / licee. Si carnea se cam termina de pe la 16:30. Sambata ii gasiti dar pana pe la pranz, maxim 14. E vorba ca la ei carnea se schimba zilnic. Nu ramane si se re-pune a 2-a zi...
11 Iun 2008, 17:27
In sfarsiiiit!!!
Am avut azi o zi libera si printre alte drumuri am ajuns si acolo. Am ales versiunea "mare" (cred ca 350-380 gr, nu-mi aduc aminte exact, mai sus era versiunea Gigant, cu cca 500 gr) - 15 RON
Impresia artistica: e o shaorma cinstita, curata, ingrediente care aratau OK (salata verde, castraveti, rosii si cartofi prajiti). Sosul alb are usturoi si este mai grosut, nu ramane balta in punga la sfarsit. Sosul rosu este iute (ardei iute maruntit si sos de rosii, cred), i-am zis sa puna putin si din acela.
Pe scurt, in clasamentul propriu este peste cea de la Dristor, singurul inconvenient fiind programul...
14 Aug 2009, 00:49
avand in vedere ca suntem un forum social, nu auto, m-am gandit sa discutam niste probleme specifice si sa readuc la viata acest topic

. Continui eu lista cu shaormeria din zona garii de nord, La Haleala (recomandata prima data de Boogy), care pur si simplu mi se pare ca are cea mai buna shaorma de vita si berbecutz din Bucuresti (19 lei shaorma mare). Daca mergeti acolo incercati neaparat toate condimentele
14 Aug 2009, 02:13
Tot acolo am fost si cu Boogy si e buna si cea de pui.Recomand si toate condimentele si sosurile(Heinz)
14 Aug 2009, 07:40
shaormeria "la dristor" sau "dristorului" si-a deschis punct de lucru la intersectia budapesta ... in curand va spun si impresiile
14 Aug 2009, 07:49
La Haleala rulz!
14 Aug 2009, 09:17
acolo la Dristor "2" (la Budapesta") nu este asa de buna. carnea nu este marina, are gust imputit de zburatoare si nici nu sunt sosurile home-made, sunt luate din comertz. intr-un cuvant, bleah
14 Aug 2009, 12:11
N-am mai mancat o shaorma de 3-4 luni cred
14 Aug 2009, 12:50
Almanahe, nici eu nu am mai mancat, deh, sunt la cura. am dat vreo 8 kile jos.
dar e bine asa...sa stiu...pentru viitor
14 Aug 2009, 12:55
eu unul am crezut ca d ela shaorma incepusem sa fac burta da vad ca nu s-a mai retras desi n-am mai mancat de ceva vreme
14 Aug 2009, 13:04
renunta si la pizza!
14 Aug 2009, 13:07
Servesc rar pizza. Da stai linistit ca n-am probleme de greutate ca altii
14 Aug 2009, 13:30
almanahe, burta creste prima dar scade ultima. asa ca aviz amatorilor burtosi
24 Aug 2009, 14:23
La Genin ( Floreasca ) .
Daca stau in dristor si recomand altceva e clar ....
24 Aug 2009, 15:06
Almanahe foloseste corect limba roamana, te rog:P
Sambata am mancat la restaurantul arabesc numit Capitan aflat pe splaiul unirii, dupa Timpuri-Noi la intersectie cu Abatorului. Acolo au shaorma ca la mama ei, cu lipii facute de ei. Daca va duceti acolo sa stiti de pe acum ca nu au bauturi alcoolice de niciun fel - fiind musulmani.
24 Aug 2009, 15:47
Am mancat un ultimele vreo 2-3 luni de cateva ori de la Cedar's Food (Mall Baneasa).
Sub denumirea de Chicken Sub, foarte buna, nu este zemoasa ca cea de la Dristor iar condimentele sunt puse cu bun simt.
O recomand.
24 Aug 2009, 20:40
de cele de pe partea dreapta cum urci dinspre unirii spre universitate ce parere aveti?
24 Aug 2009, 23:34
Cea de dupa prima biserica (Sf. Ion parca) este lipsita de gust. Mananci carnea aia si simti doar ca ingeri ceva, dar gust de shaorma clar nu are. Pana si mancarea de la McDonald's e mai gustoasa

Am gasit o shaormerie buna pe Calea Pantelimon cand mergeti spre Cora Pantelimon, pe partea dreapta imediat dupa Piata Delfinului.
25 Aug 2009, 20:25
mai sunt cateva pe diagonala cu lee cooper ca sa zic asa