Pai sa rezumam:
-intalniri club ford : se pare ca ne-am gasit doar eu si Remus....
-masini:
1. mare parte din bunaciuni erau afara, in ploaie, acoperite... plus cateva suv-uri neacoperite. oricum, plou, asa ca nu era nimeni pe acolo. si n-am stat nici eu.
2. un ford KA si un Street KA (sunt primele in care am avut ocazia sa ma urc, n-am mai vazut la nici un showroom pana acum)
3. o gramada de mertzane. toate incuiate. le vezi si pe strada, plus ca pe strada de obicei poti evalua si instalatia de sunet(ca dau bengosii manelele la maxim)
3. cateva jaguar-uri, incuiate. o singura exceptie: au facut unii niste poze, si m-am urcat si eu putin intr-unul...dar cu nenea ala langa mine, nerabdator sa o incuie la loc
4. mondeo-uri. toate incuiate. puii mei, nu inteleg de ce....
5. mazda (2,3,6, rx8). toate descuiate

. la un moment dat, un tampit a incuiat rx8-ul(ai mai apucat sa te urci in el, Remus? eu am apucat, inainte sa ne intalnim, si e super jucaria)
6. hyundai-uri. sonata (nu arata rau deloc, si nici foarte scumpa nu e). o gramada de suv-uri. toate incuiate. pana mea, de ce? ca la reprezentanta sunt descuiate, si nu te tine nimeni de manutza cand te urci in ele. coupe-ul descuiat(dar in asta m-am suit la reprezentanta, acum nu m-am mai apropiat de el)
7. focus-uri. vreo 3-4. toate descuiate, dar nu se suia nimeni in ele. m-am suit eu, mai mult ca sa nu se simta aia prost ca nu se uita nimeni la ele. m-am urcat intr-un focus break, si iar m-am ingrozit cand am vazut cat e de lung. n-o sa-mi iau niciodata o masina asa de lunga....
8. o fiesta. plina ochi, tot timpul(sic! :icon_biggrin: ) prietenii stie de ce :icon_twisted:
9. un fusion
10. alte bunaciuni, toate incuiate, sau incuiate si imprejmuite. bleah....
-ziua Ford: un aurolac cu microfon care tot balmajea ceva. la standul ford erau "jocuri". un joc d'ala de fotbal, cu manere pe laterale, ocupat de doi aurolaci. si vreo cateva "platforme" de minigolf, la care era un singur aurolac cu o crosa si care nu nimerea mingea. pe total: niste aurolaci. cat m-am invartit eu pe acolo, n-a sarit nimeni la interval cu o specificatie, o explicatie sau orice altceva.
Destul de trist, sa ajungi sa evaluezi un showroom asa: "modelele alea sunt incuiate, celelalte sunt descuiate si ne putem uita si inauntru, dincolo nu ma mai duc, ca sunt si incuiate si imprejmuite...". si la siab, anul trecut, erau cateva incuiate, dar majoritatea nu erau. in plus, peste tot erau d'aia (sau d'alea :icon_biggrin: ) care sareau sa te ajute, sa te intrebe daca vrei o specificatie etc. si in modelele mai scumpe te puteai urca sa vezi cum arata la interior, dar se urca si un "oficial" de acolo langa tine. mult mai bine decat sa nu te poti urca de loc.
sa speram ca la siab va fi mai bine (si vom fi si noi mai bine organizati )