ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Michael Jackson, ` King of Pop ,'

08 Iul 2009, 09:59

Avand in vedere ca a fost difuzata in toata lumea pe toate posturile tv, nu stiu daca s-ar considera piraterie... nu cred ca se asteapta nimeni sa fie gasita deja inregistrarea de pe 1000 de posturi diferite, pana la DVD....

Usher nu m-a innebunit pentru ca a cantat o varianta a Gone too soon asemanatoare(aproape identica la nivel de interpretare) cu cea a lui Michael, si s-a supus la comparatii...cum nu exista comparatie, nu s-a pus intr-o lumina buna. El rau n-ar fi, dar intre negri este departe de a fi printre cei mai buni.

In opinia mea, au lipsit destule persoane dragi...Michael Jordan, Boyz II Men, Paul McCartney(chit ca s-au certat, au fost prieteni foarte buni din cate stiu), Lisa Marie Presley, Liz Taylor, Quincy Jones si altii ...din diverse motive insa multi nu au venit.

Mie personal mi se pare mai multa "parada" cand vin la tara bocitoarele si se dau de ceasul mortii, pentru ca asa "se face".

In orice caz...a fost un spectacol dupa parerea mea istoric... Nu trebuia ratat live, a fost de importanta inmormantarii Elvis Presley, a printesei Diana... Sunt fericit ca am apucat sa il vad!

08 Iul 2009, 10:09

Si eu l-am vazut de la nemti foarte frumos spectacol ,o ocazie ca asta vine odata in viata, majoritatea lumi o plans pt tragedia perecuta.

P.S. Un om ca Michael Jacksons se naste odata la o mie de ani ,oricat ar incerca alti sa-l ajunga nu o sa poate face acest pt ca nu sunt nascuti cu talent ca el.

08 Iul 2009, 10:12

$1 scrie:$2leut27, ai idee inainte de 89, cam cat valora un disc de vinil sau caseta(nu existau cd-uri pe atunci) ?Poate pe tine nu te-a influentat cu nimic, dar sunt unii pe aici care ar fi facut orice sa puna mana pe un album care sa nu fie CorinaChiriac sau Angela Similea(nu am nimic cu cele 2 interprete).
Si vorba ta, daca nu iti place subiectul de ce mai intri si mai scrii pe aici? WTF!Fiecare e liber sa aibe dreptul la opinie, dar gata ca vad ca imi atribui fraze de admin :))

chiar nu sunt asa de pustam sa stii si am si avut ocazia sa merg la un concert MJ, ba chiar am ascultat o vreme .
Insa asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu voi
Deci nu mi-a palcut MJ , este cumva subiect dedicat numai celor care aseara au varsat si 2 lacrimi sau cum ca nu inteleg.
Sau sunteti asa de incuiati si nu stiti sa tratati si alta opinie si sa o combateti cu alte argumente decat cele rautacioase mai ales la adresa user-ului
Repet , este forum , nu am fost rautacios la adresa nici unui user ci numai a subictului
Respect ceea ce scrieti dar nu trebuie sa si fiu de acord

Corect?

Sa ii fie tarana usoara

Nu am vrut sa ma uit la show ul de aseara, mi s-a parut ceva decadent , atatia oamenii atat de multa publicitate
Hai sa mai castigam niste bani, isterie, sinucideri , randuri multe si pagini scrise
OK a murit MJ
AND? viata merge inainte

Poate ca nu sunt destul de sensibil pentru voi

Imi cer scuze !!!

08 Iul 2009, 10:14

M-i se pare ca se intarzie prea mult inmormantarea lui.
In ceea ce priveste memorialul de aseara m-i s-a parut cu mult sub nivelul pe care il impunea valoarea lui Michael.
La "prieteni " lipsa as putea adauga Eddie Murphy,Cris Tucker.

08 Iul 2009, 10:16

Eu nu stiu cine a fost in sala si nici nu am reusit sa gasesc o lista pe vreun site. Stie cineva ceva?

@leut27 - eu am mai zis, o repet, eu deplang (lacrimi nu mi-au curs, nu e chiar ruda) geniul MJ. Omul MJ a fost la el acasa, noi aveam (sau ar fi trebuit sa avem) de comentat doar despre ceea ce face el ca artist. Si asta ne va lipsi, cel putin mie.

08 Iul 2009, 10:23

@leut27: stii cam ce faci tu? Inchipuie-ti o inmormantare, indiferent a cui, cu cortegiu, cu plansete, cu ce o fi. Si vine unul din afara si incepe sa zica celor adunati acolo ce zici tu cu atata ardoare... Mi se pare foarte low. Sincer, ti-ai expus punctul de vedere care este impotriva etc, acum ne-ai putea lasa te rog in pace pe cei care chiar plangem plecarea lui MJ? Iti este atat de greu? Multumesc anticipat...

P.S. ei bine, atat mie, cat si sotiei, ne-au curs lacrimi destule. De ce? E treaba noastra. Dar avem rugamintea sa nu ne fie calcata in picioare aceasta pierdere.

08 Iul 2009, 16:03

Hai sa lasam show-ul deoparte, ce-a fost, a fost, important e ca el a lasat in urma lucruri pe care poate niciunul de aici nu le va lasa (la nivel global) in urma trecerii lui pe acest pamant.
Dumnezeu sa-l ierte, in rest, viata si moartea oricarei super-mega-vedete (nici nu pot sa-i spun altfel cata vreme la noi orice panarama e numita vedeta) este diferita de cea a oamenilor obisnuiti, tocmai pentru ca ei nu sunt/au fost oameni obisnuiti; trebuie sa acceptam ca exista o diferenta intre mine, x, y si Michael Jackson...

08 Iul 2009, 17:05

Incet , incet ies la iveala minciunile care l-au distrus pe Michael ! :

http://www.realitatea.net/michael-jacks ... 57847.html

08 Iul 2009, 19:30

cred ca cei care contesta valoarea de artist a lui MJ vrea sa iasa in evidenta cu ceva(altfel nu poate)Nu este nevoie sa fii fan, sa iti dai seama de ce a realizat

09 Iul 2009, 14:25

$1 scrie:$2ncet , incet ies la iveala minciunile care l-au distrus pe Michael ! :

http://www.realitatea.net/michael-jacks ... 57847.html

Este interesant daca statul american va deschide o ancheta si tatal sau copilul va fi judecat pentru marturie mincinoasa.

Oricum, faptul ca a admis ca nu a fost adevarat nu va atrage decat ura si nicidecum impacare :D

09 Iul 2009, 14:41

Copilul era minor atunci, deci cel care va fi tras la raspundere va fi tatal, in cazul in care se va deschide o ancheta (sau se va forma o comisie, cum ne place sa facem in RO :D).

09 Iul 2009, 15:50

Pai da cum trebuie sa traiasca si toata presa si sa faca bani pt asta ... napai sa vezi acuma la romanasi nostri ce fac din tzantzar armasar ca o facut si ce o dres si o lungesc ca pe elodia ca doar se castiga bani din asta :))

07 Aug 2009, 13:29

http://www.apropo.ro/fun/stiri/michael- ... ti-4723489

Cine mai vine?
Am antrenament diseara :D

08 Aug 2009, 08:10

Mi se pare ceva foarte frumos ce au facut cei din suedia adevarat show.In Romania nush daca va fi tot asa de frumos din lipsa de interes si alte chesti.Orcum sunt curios ce va iesi.Cine merge ?
@KomandantuR daca mergi va niste poze sau o filmare ceva sa te vedem cum te "rupi" :D

09 Aug 2009, 16:50

Deci io m-am lasat pagubas pe partea cu dansatu. In schimb junioru' nu. Drept urmare am fost cu el si la repetitiile ce au avut loc de la ora 16 in parcarea clubului Fratelli (unde a fost laudat de o coregrafa), la ora 18.07 au dansat in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) - aici a fost cam inghesuiala-, ne-am mutat in fata TNB din Piata Universitatii, la ora 19.00 au dansat din nou (aici a fost cel mai misto, s-a dansat pe mai multe melodii, nu numai cea repetata), si ultima oprire a fost in Parcul Tineretului. Dpmdv efectul nu a fost cel scontat de mine datorita faptului ca se stia ce urmeaza sa se intample. Alta era situatia daca locatia/locatiile unde urmau sa danseze nu ar fi fost anuntate din timp. Una peste alta, a fost cool si nu ne-a parut rau ca am fost cu copilul sa faca parte din trupa de dansatori. Despre el ca sa va spun, acu trebuie sa-i iau palarie... :D

09 Aug 2009, 18:55

Ok, fata de ce au facut suedezii a fost subtire, dar tot e ceva! Bravo!

31 Aug 2009, 09:31

Era si al meu copil printre dansatori. :D

31 Aug 2009, 18:02

Absolut superb, de data asta le-a iesit pur si simplu superb! Felicitari si Juniorului ;)

31 Aug 2009, 18:16

=D>

31 Aug 2009, 21:52

Superb! Unde e a doua locatie? Mi-a placut la romana cand venea Police :)). Felicitari, s-a vazut superb!

31 Aug 2009, 22:00

Mall Plaza (asa scrie pe Stirile ProTV).

01 Sep 2009, 23:18

Flash Mob-ul de mai sus, vazut din alte unghiuri :).

02 Sep 2009, 08:37

Poate cel mai bine se vede la una din repetitiile ce au avut loc in curtea unei scoli:

02 Sep 2009, 12:23

mah, dar cine e cu muzica ?

04 Sep 2009, 11:15

http://www.mediafax.ro/life-inedit/mich ... eo-4853869

14 Sep 2009, 12:50

14 Sep 2009, 13:06

=D> :)) :)) =D>
Răspunde