Asa cum spune si titlul, vand sisteme multimedia auto, sau altfel zis navigatii dedicate sau universale. Produsele se aduc momentan doar pe comanda.
(sper sa nu fiu penalizat dar va fi mai usor de urmarit daca dau si cate un link catre site-ul pe care l-am creat pentru ele)
Inainte de a le enumera as dori sa mentionez:
- REDUCERE 3% - la sistemele de navigatie pentru membrii forumului ClubFord.ro (imi spuneti userul de pe forum si este suficient).
- REDUCERE 50% - la montaj pentru membrii forumului ClubFord.ro (valabil doar pentru Bucuresti si orasele apropiate rezultand astfel 50RON instalarea in Bucuresti, 100RON instalarea pentru orasele apropiate).
Navigatie Ford - Focus 05*/08, Mondeo 07COD: SNIFRD804G/GT
GARANTIE: 12 Luni ( in primele 6 produsul se inlocuieste cu totul, in urmatoarele 6 se repara )
PRET: 420euro
-LINK- descriere completaOptionale: antena tv 15euro, receiver tv digital 40euro, camera marsarier 30euro
Navigatie Ford - Focus 05*/08, Mondeo 07COD: SNIFRD805G
GARANTIE: 12 Luni ( in primele 6 produsul se inlocuieste cu totul, in urmatoarele 6 se repara )
PRET: 375euro
-LINK- descriere completaOptionale: antena tv 15euro, canbus 15euro, camera marsarier 30euro
Navigatie Ford - Focus 05*/08, Mondeo 07COD: SNIFRD803G
PRET: 390euro
-LINK- descriere completaOptionale: antena tv 15euro, receiver tv digital 40euro, camera marsarier 30euro
Navigatie Ford - Focus 05*/08, Mondeo 07COD: SNIFRD806G
PRET: 375euro
-LINK- descriere completaOptionale: antena tv 15euro, camera marsarier 30euro

Unitatile sunt DUAL ZONE, adica puteti asculta radio/mp3/sunetul unui videoclip in timp ce urmariti harta pe navigatie.
Imi cer scuze daca am gresit cu ceva in detaliere.
Va stau la dispozitie cu orice informatie cu care va pot ajuta!