Discutii libere/forum

Alarma auto

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Alarma auto

Mesajde odin » 07 Mar 2007, 10:03

Servus!
Ma gandesc sa montez o alarma pe masina, mai mult pentru inchiderea din telecomanda.Ce marca de alarma si ce furnizor(care sa o si monteze) imi recomandati in Bucuresti?Si unde il pot gasi?
Merci!
Ford Fusion 2005 1.4-16V benzina, ABS, AC, 2airbag, 4 portiere, 4 roti, caroserie, etc...
odin
Member

Mesajde BoogY » 07 Mar 2007, 12:02

Delta Electronics. Pe bulevardul Expozitiei langa Universitatea Romano Americana!
Telefon/Fax: +4021 434 06 32
E-mail: office@deltaelectronics.ro
BoogY

alarma

Mesajde iulitt » 07 Mar 2007, 12:08

apropo de alarma
poate este cineva care a montat singur o alarma
eventual scheme de montaj, daca nu ar fi util si un link spre ceva de genul
Am avut la un moment dat un link care un site care arata cum se pot face diverse chestii - demontari, inlocuiri, dar l`am pierdut. daca il are cineva.........

PS sper sa nu fost foarte off topic
Ford Focus Ghia 2003 (ex)
VW TOURAN Trendline (Leitz) 2004 136 CP(din 02.02.2008)
iulitt
Incepator

Mesajde bogdanv » 07 Mar 2007, 12:26

$1 scrie:$2elta Electronics. Pe bulevardul Expozitiei langa Universitatea Romano Americana!
Telefon/Fax: +4021 434 06 32
E-mail: office@deltaelectronics.ro

sint ok baietii de mai sus.
ar mai fii si cei de pe magheru, adispan stie mai multe detalii - daca nu ma insel - si cred ca deja a postat undeva pe la detectoare de radar adresa si modalitatile de contact.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Înapoi la Discutii libere/forum