Vanzare

Vand/schimb teren constructii in Cluj-Napoca

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand/schimb teren constructii in Cluj-Napoca

Mesajde trafficman » 08 Sep 2009, 10:15

Detalii:

- Zona: Str. Vantului nr. 46, cartier Gruia, Cluj-Napoca
- Teren constructii, intravilan, ingradit, suprafata: 500mp, front strada 12m
- Utilitati: bransament apa pe teren cu contract, restul utilitatilor la aprox. 50m
- Zona exclusiv de case si gradini, cu vedere spre cartierul Dambul Rotund. Sunt construite mai multe duplexuri (vizibile in ultima poza) in zona si inca se mai construiesc din cate am vazut.
- Documente: contract vanzare-cumparare, extras CF fara sarcini, certificat urbanism, acord constructie pe limita proprietatii de la vecinul meu (necesar din cauza frontului de 12m)
- Pretul de vanzare este de 99euro/mp neg.
- Mai exista terenuri de vanzare in zona la preturi similare sau chiar mai mari dar toate fara CF, numai cu titlu de proprietate (toate parcelele acordate in zona respectiva sunt identice ca si suprafata, respectiv 500mp)
- Pamantul din spatele terenului meu este al statului si se poate amenaja o cale de acces si in spatele terenului meu.

Ofer comision de vanzare.

Am pus poze si cu casa care si-o construieste vecinul ca sa va faceti o idee despre cum ar arata o posibila constructie in zona.

Ma intereseaza si varianta schimbului cu apartament dar neaparat cu CF. Pretul pentru schimb e mai mare, discutabil pe PM.

Imagini:

Localizare pe harta: Imagine

Accesul cel mai usor se face pe strada Bradului, care este asfaltata, de unde se termina asfaltul mai sunt maxim 100m pana la teren, unde se intersecteaza cu Strada Vantului se face stanga:
ImagineImagineImagineImagineImagine

Terenul efectiv:
ImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Casa in constructie langa:

ImagineImagineImagineImagine

Continuarea strazii Vantului cum se vede in continuarea terenului:
Imagine

Strada Vantului vedere in dreapta de la intersectia cu Strada Bradului:
Imagine
FORD FOCUS TREND COLLECTION 2007, 1,8 TDCi, 115 Cp, 5 doors, Tonic
VIN: WF05XXGCD57L09738

Eternity is a very long time, especially towards the end...
trafficman
Ford Freak

Maşina: FF2, 2007, 1.8 TDCi, 115HP, Trend
VIN: WF05XXGCD57L09738

Înapoi la Vanzare