ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Documente garantie extinsa 4 ani fara limita de km

09 Mar 2007, 21:21

Ştiu sigur că s-a mai pus problema asta pe undeva prin forum dar nu mai găsesc locul, aşa că întreb din nou:

Este careva dintre voi dragi colegi care de la momentul introducerii garanţiei extinse (2 + 2) să fi primit la cumpărarea unui Ford nou nouţ vreun document care să ateste chestia asta?

Eu nu!

Am întrebat la dealer de vreun an încoace (Tester - Iaşi) însă ei dau din umeri şi-mi spun să întreb direct la importator. Cum adică? :shock: IO?
Adică cum eu? De ce nu dealeru că tot are mereu relaţii contractuale cu importatoru' ?!!
Tot ei încearcă să te liniştească: "Aaaa, da nu vă faceţi griji, aveţi 4 ani garanţie!"

DOCOMENTU' stimabililor! DOCOMENTU' Scripta manent!
Cine mă asigură pe mine şi pe alţii ca mine că după 2 ani nu rămân cu buza umflată? Că 2 ani îi dă fabricantul iar ceilalţi 2 cică importatorul :roll:

Ei? Voi ce ştiţi?

09 Mar 2007, 21:29

Eu am primit documentele la vre-o 2 luni de la achizitionare si au venit direct de la Romcar , nu de la Tester , impreuna cu cardul de garantie extinsa .

09 Mar 2007, 21:39

@seeker
Eşti sigur? Prin decembrie am primit şi eu documentele de FordSuport + cardul de FordSuport, dar nicidecum de garanţie extinsă! Pe foaia care preceda documentele era un fel de cuprins/conţinut al plicului, cu 4 casute, din care erau bifate 3, respectiv: carte cu sfaturi şi telefoane utile parcă, cardul Ford Suport, şi PIN-ul pt card. A 4-a casuţă, reprezentând fişa de garanţie extinsă, nu era bifată ci tăiată.
Mai uită-te o dată.
seek better! :wink:

09 Mar 2007, 21:54

Ia vezi ce scrie pe antetul paginii de care zici , ca la mine scrie : "Proces verbal documentatie asistenta rutiera si garantie extinsa .
Probabil ca nu au mai avut sa-ti dea brosura de garantie extinsa , de asta ai bifat doar 3 casute (la mine sint bifate toate 4 ). Trebuia sa mai primesti o cartulie cu ce intra in garantia extinsa , dar din ce am citit eu intra tot ce intra in garantia normala , deci nu ai pierdut mare lucru. Da telefon la Romcar si reamintestele sa-ti trimita si brosura.
Oricum ideea e ca daca ai cardul esti in programul de garantie extinsa si poti sta linistit 4 ani :lol: .
Toate cele bune !

09 Mar 2007, 22:29

Si eu am primit prin noiembrie cardul si datele pentru garantia de 2 ani. Mi-a spus ca se imparte in doua garantia, primii 2 ani Ford si urmatorii doi dealerul; documentele pentru ultimii doi ani mi-a spus ca vor veni si ma cheama din nou atunci.

09 Mar 2007, 22:49

Eu am primit doua carduri , unul la ridicarea masinii ( impropriu zis card , e o carte de vizita cu date de contact imprimata pe suport de card magnetic) si am mai primit un card care avea si PIN cind mi-au venit documentele garantiei extinse.

09 Mar 2007, 23:00

Ok! Mersi! :wink:

09 Mar 2007, 23:42

Daca mai este cineva care n-a primit inca cartea (brosura) de garantie extinsa sa se inscrie aici.

10 Mar 2007, 22:40

o sa apara si garantiile extinse, doar ca se tipareste o parte individual pt fiecare masina, si asta necesita ceva timp.

11 Mar 2007, 10:50

stie cineva ce se intampla daca pierdem certificatul de garantie? i s-a mai intamplat cuiva chestia asta?

11 Mar 2007, 19:36

am primit luna asta carnetul pentru garantia extinsa de 4 ani. masina a fost cumparata in 2005, de la bdt. am fost sunat de catre ei si rugat sa trec pe la service sa ridic carnetelul respectiv.

11 Mar 2007, 22:44

Cand am luat masina , la 2 sapt dupa aia am primit 2 carnetele : unul pt lucrarile service, altul pt garantie, si in al doilea era specificat si despre garantia extinsa.

11 Mar 2007, 22:45

$1 scrie:$2tie cineva ce se intampla daca pierdem certificatul de garantie? i s-a mai intamplat cuiva chestia asta?

Eu cred ca te impusca... :mrgreen:

Ce poate sa se intample, doar are serie, etc... S-au furat acte, carti de service si nu a murit nimeni. :lol:

12 Mar 2007, 22:12

Cert este că pentru faptul ca nu-l mai am, nu îmi mai pot schimba o anumită piesa pe garanţie.... cică tr neaparat. Aşa au zis. Nu am intrat în polemici cu ei, am zis mai întâi să mă documentez.

12 Mar 2007, 22:52

pai fa asa:
-cauta-l bine de tot
-daca nu-l gasesti, anunta-i pe cei de la Ford ca l-ai pierdut si cere-le sa ti-l inlocuiasca
-dupa ce-l gasesti sau ti-l inlocuiesc, cere-le sa-ti schimbe piesa pe garantie

daca fac figuri, anunta-i in scris de pierderea certificatului de garantie si tot in scris cere-le sa-l inlocuiasca.
cererea ar trebui sa sune cam asa:

"Domnule director,
Subsemnatul XXXX, posesor al autoturismului Ford Fiesta, VIN XXXXXXXX, cumparat in xxx(luna) xxxx(anul) de la reprezentanta Ford XXXXXXX, va rog sa-mi eliberati un duplicat al certificatului de garantie al autovehiculului, intrucat am pierdut certificatul original.
Semnatura XXXXXX, data XXXXX"

o dai directorului reprezentantei Ford. eventual o trimiti prin posta, cu confirmare de primire(dar numai daca aia fac figuri, e mai bine sa o predai personal).

13 Mar 2007, 21:34

Mulţumesc pentru sfat. E ca şi când am pierdut buletinul de identitate..... Trebuie să mă grăbesc...
Răspunde