Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
15 Dec 2006, 21:32
Salut!!!
Sunt si io nou p-aci pe la voi pe forum. Nu prea stiu sa umblu foarte bine cu toate chestiile pe care mi le ofera site-ul. Incerc. Ma straduiesc. Daca gresesc cumva, va rog sariti pe mine!!!
:icon_rolleyes:
Am inteles ca va fii o intilnire undeva in Bucuresti si cindva in luna decembrie. Daca nu deranjeaza pe nimeni as vrea sa vin si io p-acolo. Poate facem o poza la o masina, poate mai discutam despre una-alta, poate ma consiliaza si pe mine cineva in folositea forumului....(e primul pe care intru ca mambru ever...).
Ca sa intelegeti de ce ma aflu pe forum iata urmatoarele: detin de un an si ceva un ford mondeo 2.0 ttdi, 115cp. Cu citeva luni in urma umblam disperat pe net sa caut firme care se ocupa cu tuning pt mondeo in Romania. Nu prea am gasit si ce am gasit erau cam naspa si nu am avut incredere. Acu nu mai am bani pt chestii d-astea. da' hai ca poate mai vorbim la intilnire, daca sunteti de acord sa ma primiti. Astept sa-mi dati in cap ca nu am pus asta unde trebuia sau sa-mi ziceti ca nu aveti nevoie de oameni d-astia la voi pe forum. So....turnati...... :icon_biggrin: :icon_lol: :icon_eek: sunt ochi si urechi
15 Dec 2006, 22:13
Imi pare rau pentru tine, dar de data asta ai nimerit unde trebuie! Adica ai scris exact unde trebuie. Si imi mai pare rau si pentru ca nu ne-ai nimerit bine: nu prea ne sta in fire sa sarim pe oameni.
In alta (dez)ordine de idei:
Bine ai venit pe forum! Felicitari pentru masinuta! Intalnirea e maine (16 dec), ora 15:00 la Academia Militara. Pentru mai multe detalii vezi "Evenimente" >> "Intalnire Bucuresti Decembrie". Asteptam poze, desi sper sa ajungi maine la intalnire si atunci o sa vad masinu "live".
In concluzie: Multa bafta! Multi km, zero belele! Te asteptam maine la intalnire!
15 Dec 2006, 22:54
hai bine ai venit, zvony tia dat toate detaliile referitoare la locul de intilnire de maine; vezi ca dupa, mergem la o cafea/ceai/suc la o cafenea a unui co-forumist, deci pregatestete - cel mai nou membru face cinste la toata lumea
ne vedem maine la 15:00 la academia militara
Adi
15 Dec 2006, 23:12
Asa e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"cel mai nou membru face cinste la toata lumea " :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
15 Dec 2006, 23:13
welcome ....aici gasesti tot ce vrei...te poti ajuta cu incredere de functia search(simpla sau complexa)
16 Dec 2006, 07:54
Salut, bine ai venit.
Nu te speria, baietii sunt cam glumeti: eu cred ca au vrut sa spuna ca cel mai nou le face celorlalti cinstea de a se lasa 'cinstit'.
Te asteptam.
16 Dec 2006, 14:09
Salutari si bine ai venit!
17 Dec 2006, 17:07
bre....mare belea mare.
vineri seara s-au gandit cei de la munca sa ma trimita intr-o delegatie si nu am mai putu ajunge la intilnire. nici nu stiti ce mult regret. sincer va spun ca nu-mi era frica de cinste....sa nu credeti ca asta-i motivul pentru care nu am venit:)
sper data viitoare sa nu mai pierd intilnirea voastra si ma voi stradui sa fiu activ pe forum.
Multumesc foarte mult de urari si de primirea extraordinara de care am avut parte.
17 Dec 2006, 18:37
eu acum am vazt postul tau si ... pt ca am primit si eu urarea asta si mi-a placut .... here it comes ... multi km cu masinutza si cat mai putine evenimente!!!!
off topic ... a fo marfa la intalnire!!! asta ca sa te oftici si data viitoare sa te dai bolnav :icon_biggrin:
11 Mar 2007, 18:33
a implinit 2 saptamani...e baiat shi-l cheama Henry!(ca pe strabunicul lui , nu?!) pana acum am facut 580 km si masina se comporta superb! am iesit si de 2 ori din oras(bucuresti-giurgiu) si m-am bucurat deplin de tehnologie...cand am luat-o am facut plinul si mai am de mers inca 58 km; deci e binisor,nu?astept sa vad consumul si comportamentul ei la drum dupa 1500 km.
P.S.-proud 2 be a FORD driver!!!