Vanzare

Alternativa DVD+GPS pentru Ford Focus & Mondeo

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Alternativa DVD+GPS pentru Ford Focus & Mondeo

Mesajde alex_pescaru » 27 Sep 2009, 13:13

Pentru cei doritori aveti o alternativa la DVD-ul OEM pentru Ford Focus.
Firma este producatoarea head-unit-ului, deci nu exista intermediari si deci si pretul e la prima mana.
Se poate cumpara la bucata sau en-gros.
Specificatiile mai jos:
Spec-DVD for Ford Focus.pdf
(217.44 KiB) Descărcat de 131 ori

Pentru preturi si contact:
Ms. Ann Zeng
Email: annzeng@cheledigital.com.cn
Website: http://cheledigital.en.alibaba.com/
Ultima oară modificat de alex_pescaru pe 27 Sep 2009, 13:16, modificat 1 dată în total.
alex_pescaru
Incepator

Re: Alternativa DVD+GPS pentru Ford Focus & Mondeo

Mesajde DGAlexandru » 27 Sep 2009, 13:58

Si ce legatura spui ca ai cu firma respectiva ?
Totul mi se pare foarte fishy, ai intrat pe forum ca sa ne oferi aceasta informatie si gata.. ai iesit.

L.E.
Topicul nu a fost mutat la Arhiva - Vanzare din intamplare... Va rog sa nu postati in acest topic pana nu ne lamureste initiatorul topicului cum sta treaba.
Multumesc.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde alex_pescaru » 27 Sep 2009, 20:41

Am cumparat de la ei un sistem integrat pentru masina mea si mi s-au parut foarte seriosi.
Printre alte discutii cu ei mi-au spus ca au pentru mai multe tipuri de masini.
Ceea ce aveau pentru Ford am crezut ca ar fi bine sa fac cunoscut si aici, pentru altii, poate ii intereseaza si vor sa cumpere.
De aceea am postat datele lor de contact, ca cine e curios, sa-i intrebe direct pe ei si nu pe mine.
In schimb, nu am inteles chestia cu "gata... ai iesit". Ce ar fi trebuit sa mai fac?
Si, daca nu e cu suparare, ce pare "fishy"?
Faptul ca am doar un post? Am vrut sa fac un bine. Daca am gresit, scuze.
Multumesc.
alex_pescaru
Incepator

Mesajde DGAlexandru » 27 Sep 2009, 22:51

Anuntul era pus la Ocazii, dar cum lipsesc preturile si alte detalii, l-am luat drept reclama.
Avand in vedere ca e mai mult o informatie decat o vanzare de produse / servicii nu-si are locul la Comercial.
Avem si noi pe site 2 sau chiar 3 persoane care aduc astfel de modele de unitati audio.. nu stiu daca sunt produse de aceeasi firma, dar la cum arata si fizic si meniurile mai mult ca sigur ca sunt facute de aceeasi fabrica :P
O sa mut doar primul post undeva unde sa se poata valorifica informatia :).

P. S. nu mai cita mesajul anterior, apasa pe butonul Raspunde nu pe Citeaza ;)
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde alex_pescaru » 29 Sep 2009, 20:53

$1 scrie:$2 sa mut doar primul post undeva unde sa se poata valorifica informatia :)

Inca astept un reply referitor la pasajul de mai sus, bineinteles daca nu exista vreun (alt) motiv pentru a nu pune topicul "undeva unde sa se poata valorifica informatia". ;)
Multumesc.

$1 scrie:$2nuntul era pus la Ocazii, dar cum lipsesc preturile si alte detalii, l-am luat drept reclama.
Avand in vedere ca e mai mult o informatie decat o vanzare de produse / servicii nu-si are locul la Comercial.

Absolut toate detaliile sunt in PDF-ul atasat. Sa inteleg ca daca as fi pus si un pret, totul era in regula?
alex_pescaru
Incepator

Mesajde VIPER » 29 Sep 2009, 21:01

Ai citit Regulamentul sectiunii Comercial? ( rules.php#rcc )

1. Anuntul nu are ce cauta la Firme Autorizate daca nu indeplineste conditiile de mai jos:

"Conditiile pentru firme
Persoanele juridice care doresc sa isi faca reclama si sa comercializeze diverse produse pe forumul nostru sunt obligate la un discount fata de pretul practicat. Daca aceasta reducere lipseste, se va presupune ca nu sunteti de acord cu aceasta regula, iar mesajul dumneavoastra va fi sters sau inchis pana la reglementarea situatiei. "
si
"Firmele care doresc sa isi publice oferta trebuie sa declare datele de contact (adresa, nume, persoana de contact, telefon, site, email), sa respecte legislatia romana in vigoare (eliberare de factura, garantie, etc) si sa respecte regulamentul acestei sectiuni. "

2. La Ocazii nu poate fi pus pentru ca totusi e vorba de o firma care vinde.

E un cerc vicios.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde muzica9 » 29 Sep 2009, 21:04

iti garantez eu ca nu sunt producatori cum nu sunt nici ceilalti 30 care se lauda cu chestia asta. :)
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde DGAlexandru » 30 Sep 2009, 01:03

Mai e si problema ca firma nu e din RO....
Cred ca ramane aici, e vizibil pt. oricine foloseste functia Cautare... De inchis inca ma mai gandesc daca sa-l inchid, poate se risca unii sa cumpere si atunci e bine sa-l las deschis ca sa isi poata spune "experienta".

Imagine
DGAlexandru

Înapoi la Vanzare