de gabitzuel » 03 Oct 2009, 12:10
este usor sa acuzi pe cineva ,fara sa stai sa te gandesti daca ai 100% dreptate.Am sa va povestesc pe scurt cum a fost.Am vorbit cu domnul respectiv cu o zi inainte referitor la anvelope,si ramasese sa se gandeasca cum poate sa le vada si eventual sa le cumpere,si el a spus ca sunt 2 posibilitati-
1. sa vina nasul lui sa le vada si sa le cumpere.
2.sa vina personal sa le vada si sa le cumpere.
in final a ales varianta 2 si a ramas sa ma sune sa vb pentru ca eu lucrez ca sa vedem cum facem daca este sa se hotarasca deci nu a fost ceva 100%,i-am dat nr meu de telefon ..
Se hotaraste si seara imi lasa mesaj pe messeger ca vine la bucuresti sa le vada si eventual sa le cumpere.EU eram online dar nu am vazut mesajul lui,si nici un telefon nu am primit desi el mi-a spus ca m-a sunat.A doua zi dimineata ma suna si imi spune ca e in bucuresti si ca vrea sa vada jantele,dar eu intre timp vb cu un alt client cu care ma intelesesem la 200 euro si ramasese duminica daca nu le cumpara altcineva sa facem targu,acum sambata vine domnu care stia de 150 euro pret set dar nu ma sunase exact sa vb seara sa imi spuna vezi ca sunt in bucuresti maine...atunci eu i-am spus ca am client cu 200 euro... si daca primesc acceasta suma facem targu...dar a venit cu tot felu de reprosuri etc.POATE E SI VINA MEA.....DECI PENTRU ASTA SUNT TEPAR MULTUMESC