mersi, tocmai ce m-am intors

; a fost foarte tare (daca vreti si o dovada cautati in galerie, am pus o poza cu mine si masina de la Trei Brazi

)
ce sa zic.... foarte multumit de ea (de parca se putea altfel

) ; inainte sa plec am mai verificat o data consumul din Bucuresti (100% in oras) - in jur de 9
consumul afara a fost unul mixt datorita traseului (500 km):
- Bucuresti strabatut de la un capat la altul (si la ducere si la intoarcere)
- Buc - Brasov
- Brasov - Sinaia
- drumuri printre statiuni (inclusiv mers la Trei Brazi)
- Predeal - Sacele - Cheia - Bucuresti
*** consum mixt:
- calculat pe baza km si a litrilor epuizati din rezervor - 6,95
- dat de computer - cam cu 0,4-0,5 mai putin
nu am mai iesit pana acum cu masina, dar deja dupa 500 km m-am acomodat cu ea f bine (la mers in afara) ; ce sa zic, toate sunt bune, foarte stabila, se tine f bine pe serpentine, lucruri care oricum cred ca le stiati la fiesta

; plus ca (din cate observ eu) incalzeste foarte repede, in 5-6 minute de mers puteam sa ma dezbrac si sa conduc confortabil
diferenta de putere chiar se simte in afara, mai ales la depasiri ; am inca, din pacate, cauciucuri de vara, dar a fost totul ok, chiar daca uneori temperatura exterioara era de -3 grade (la intoarcerea prin Cheia) si era ud pe jos ; pe zapada (putina, pe langa Trei Brazi) se simte (evident) ca sunt de vara
cea mai interesanta a fost evident intoarcerea prin Cheia, am avut drum aproape liber si chiar uscata prima jumatate a serpentinelor...... mai mult nu am ce sa zic, a fost foarte frumos.... cine a mai mers macar o data stie ce zic
am avut si un incident semi-neplacut care m-a speriat : am luat-o pe centura la intrarea in Bucuresti ca sa ies prin Bucurestii Noi si se lucra (evident cu o semnalizare de k#*3t, in fine....) ; am trecut de 2 ori peste un prag din acela care se formeaza la turnarea asfaltului, iar prima data a fost chiar la viteza mare, aprox 80 cred, noroc ca nu am franat cand treceam peste el ; s-a auzit nasol ce sa zic si mi s-a rupt efectiv sufletul, dar masina se pare ca a luat acest soc f ok, amortizoarele au functionat perfect si dupa o inspectie ulterioara totul era ok ; stiu o sa ziceti ca e facuta sa reziste la asa ceva, dar chiar a fost zgomotul si "lovitura" cu acel prag f naspa, normal ca m-am speriat