ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
14 Mar 2007, 11:54
servus
ca tot sunt discutii generale aici - imi permit sa postez un subiect "general" care ma framanta.
vreau sa-mi promovez produsele (un magazin software on-line) pe google base. ce stiu de el - ca se vrea a fi cea mai mare baza de date din lume, ca are deja doi ani, ca este disponibil si in germana, ca postarea se face gratuit - nu este gen adwords.
So - intrebarea mea este: daca imi bag produsele pe google base, aceastea vor fi indexate automat la cautarile de pe google.ro?
nu pot sa onorez comenzi din afara ca ar insemna sa fac reexport. deci ma adresez bastinasilor.
care stie - shoot some answers here!
multam mult si drive safe!
14 Mar 2007, 12:12
Ce vinzi?
14 Mar 2007, 16:21
software
http://www.gecadshop.ro
nu-i magazinul meu - da tre sa am grija si de el!
14 Mar 2007, 19:03
Da, pentru google base indexarile se fac automat.
14 Mar 2007, 20:15
... cei de la Ford parca au ceva probeme cu anumite versiuni de soft... si asta le da unora dintre noi batai de cap... poate rezolvi problema...
14 Mar 2007, 20:50
? huh? tare am impresia ca ai gresit topicu!
14 Mar 2007, 21:17
GeCAD ?! Adica aia cu antivirusu' ?
La intrebarea ta :
$1 scrie:$2oogle Base is a place where you can easily submit all types of online and offline content, which we'll make searchable on Google (if your content isn't online yet, we'll put it there). You can describe any item you post with attributes, which will help people find it when they do related searches. In fact, based on your items' relevance, users may find them in their results for searches on Froogle, Google Maps and even our main Google web search.
Deci web search e cam lasata pe ultimul loc, dar ei zic ca e posibil sa iti apara. Ma indoiesc ca poti face limitari in functie de tara din care se apeleaza search-ul. Ei zic ca nici macar nu ai nevoie de un website/magazin on-line pentru a-ti promova bunurile/serviciile.
Nu am folosit Google Base, imi dau cu pararea
Numai bine!
15 Mar 2007, 09:30
meanwhile m-am interesat si eu. se poate promova si clubford-ul! deci se incarca din interfata google base si apoi este indexat automat de google (care din romania de vede google.ro). so - este foarte bun.
GECAD da, este ala cu RAV-ul!
si gecadshop e magazinu lor.
multam!