Avand in vedere ca azi am prezentat Focusul la intalnirea lunara a venit vremea sa-l prezint si aici.
Am asteptat sa-l prezint intai colegilor din Cluj.
Tin sa multumesc colegului dromi99 pt. diagnoza, testare si suport la ambele Foarde (moral si tehnic), ii multumesc si D-lui Radu Sorin de la Altgradauto pt. preturile excelente ce mi le-a dat mereu la piese. Si nu uit de Dana care mi-a lipit foarte frumos autocolantul cu Club Ford pe luneta. Pun poza respectiva mai tarziu.
Am cumparat Focsusul in iulie, a fost adus de un prieten din Germania.
Dupa cum se vede si in semnatura este benzinar de 1,6l, ca si echipare se pare ca e tot Trend (si da...s-a nimerit sa fie tot verde ! ) ca si Mondeo. Din pacate jantele de aliaj de pe ea au facut picioare in Germania undeva

si am doar jantele de tabla de 14" cu cauciucuri de iarna...

Asta e...
Are geamuri electrice fata, parbriz incalzit, 4 airbaguri, restul se vede din poze, nimic deosebit fata de alte Focusuri.
De cand am luato am facut mai bine de 3.000 km. Dupa inmatriculare am schimbat filtre, ulei, bujii, distributia, intinzator curea accesorii, rola curea accesorii, placute frana fata si spate, am schimbat un motor de racire (era ruginit) si i-am facut o revizie la sistemul de AC.
Am luato la aproape 116.000 km, cartea de service si etichetele de pe usi/motor erau in regula. A stat pe la un dealer in Germania peste 1 an si jumatate nemiscata, bucurie pt. mine ca au ruginit suruburile de sub capota si nu numai. Cui i se pare suspect de mic kilometrajul sa se abtina de la comentarii de genul "are peste 200.000 km bla...bla...bla..."

, masina e luata deja si dupa cum se comporta si ce am schimbat la ea cam pe acolo pare sa fie la km.
Si acum pozele
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

-