ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Incalzire electrica in pardoseala

14 Oct 2009, 18:51

Eu chiar ma indoiesc ca o sa-ti instaleze cineva vreun consumator electric fara sa treaca prin sigurante, chiar si rachete din industria aeronautica. Si ma indoiesc ca in aeronautica nu se aplica legile fizicii.

14 Oct 2009, 19:32

$1 scrie:$2u chiar ma indoiesc ca o sa-ti instaleze cineva vreun consumator electric fara sa treaca prin sigurante, chiar si rachete din industria aeronautica. Si ma indoiesc ca in aeronautica nu se aplica legile fizicii.

Imi cer scuze dar din cauza vitezei si a neatentiei am incurcat sigurantele cu rezistentele. Astfel, am crezut ca Mihai Lse refera la rezistentele din pardoseala. In acest sens am vrut sa spun ca nu sunt rezistente ci alte feluri de fire. Sigur ca am instalatia electrica facuta si are sigurante :D

14 Oct 2009, 21:54

$1 scrie:$2u proprietati speciale.
http://www.del.ro/index.php?id=1,0,0,1,0,0

deschizand linkul uite ce am descoperit:
$1 scrie:$2arantia materialelor si lucrarii este de 10 ani, iar durata de viata medie a cablului este in jur de 100 de ani.

deci media e de 100 de ani, ceea ce ma conduce la conluzia ca oamenii astia produc si livreaza si testeaza asemenea produse inca de pe vremea cand ţepele erau din lemn

15 Oct 2009, 22:38

Reclama, sufletul comertului $-)

15 Oct 2009, 23:13

$1 scrie:$2
deci media e de 100 de ani, ceea ce ma conduce la conluzia ca oamenii astia produc si livreaza si testeaza asemenea produse inca de pe vremea cand ţepele erau din lemn

Pai nu trebuie sa traiesti 100 de ani ca sa vezi daca tine atat un produs.Exista laboratoare speciale unde se testeaza acele fire,adica grabesc procesul de imbatranire si in cateva ore le imbatranesc ca si cum ar avea 100 de ani,si testele astea se fac cu toate produsele care au garantie asa de mare si din cauza asta noi dam timpul inapoi si zicem ca au fost inventate pe vremea lui Tepes Voda.

E OK incalzirea in bai,dar nu iti face fata doar ea,mai trebuie sa pui si un radiator,un portprosop ca iti usuca si prosopul dupa ce il uzi cand faci dus.

p.s Dorele ia mai fa mai tzzzzzzzzz..... :)) :)) :))

16 Oct 2009, 00:30

$1 scrie:$2i in cateva ore le imbatranesc ca si cum ar avea 100 de ani

pai si eu de unde stiu ca la mine acasa, prin mai stiu eu ce imprejurari, n-or sa imbatraneasca intr-un an cat la laborator in zece?

sau poate laboratorul a luat spaga si tine cu ei

$1 scrie:$2din cauza asta noi dam timpul inapoi

pai daca am putea sa-l dam si inainte, n-am mai lua tepe niciodata

n-ar fi pacat?

16 Oct 2009, 07:35

$1 scrie:$2..Pai nu trebuie sa traiesti 100 de ani ca sa vezi daca tine atat un produs.Exista laboratoare speciale unde se testeaza acele fire,adica grabesc procesul de imbatranire si in cateva ore le imbatranesc ca si cum ar avea 100 de ani,si testele astea se fac cu toate produsele care au garantie asa de mare ...

Sunt procese care pot fi accelerate (cum au la Ikea, de exemplu, si testeaza sertare/fotolii/usi), si procese care nu pot fi accelerate.
Dar exista niste reguli, sunt facute niste masuratori si se pot face estimari.

16 Oct 2009, 17:05

Da sefu,cum zici matale,asa este.
Sefu nu trebuie niciodata contrazis :D

17 Oct 2009, 11:39

sigur ca au garantie, unele au si pereche de rezerva. asa ca, in prea fericitul caz in care mai exista magazinul sau producatorul de unde le-ai cumparat, te duci cu cele defecte si ti le schimba, nu???

adica scoti gresia, sapi sapa, spargi izolatia si recuperezi rezistenta arsa cu care te duci frumos la magazin!

05 Noi 2009, 12:28

Am avut ocazia sa vad doua modele de cablu electric pentru incalzire cu atoreglare (cablul se incalzeste pana la 50-60grd.C unde se stabilizeaza), erau folosite pentru protectia la inghet a conductelor tehnologice. Cablurile erau fabricate de Raychem, restul furniturilor de Tyco. Se poate folosi si pentru incalzirea in pardoseala, detalii aici: http://www.tycothermal.com/romania/roma ... r_heating/

24 Ian 2010, 20:52

$1 scrie:$2a fii sigur ca il intreb ca si eu sunt curios.
Dar stii ca depinde foarte mult si cat vrea sa fie de cald in casa,daca are izolatie exterioara casa,termopan si altele.
Am sa te anunt la iarna cum sta cu consumul.

DON GYOVANY intraba te rog cand ai timp cat a avut de plata la curent persoana careia i-ai montat centrala.
Răspunde