ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

14 Oct 2009, 10:51

sunt suparat ca iar mi-a taiat farul adaptiv firul de la bec :|

14 Oct 2009, 11:17

Sunt suparat ca toate belele i se intampla unui singur om, mic si pricajit, cu care mama natura a fost zgarcita cu cm in inaltime, si acum mai este supus si motiunii de cenzura. Ce oameni, ce carectere, lovesti in cei mai mici(la inaltime) si apoi te bati cu mana pe burta de placere. Si dupa se duce naibii toata tara asta de 2 lei, codusa de niste panarame, si niste dinozaruri "batrani", pusi pe "supt din vana poporului".
Nu simpatizez pe nimeni din politica, dar nici sa faci haos la nivel de guvernare ca nu iti convine ceva...astepta-ti randul, si lasa pe altii sa fure, ca o sa-ti vina si randul tau.

14 Oct 2009, 12:29

$1 scrie:$2oate belele i se intampla unui singur om, mic si pricajit, cu care mama natura a fost zgarcita cu cm in inaltime, si acum mai este supus si motiunii de cenzura. ...astepta-ti randul, si lasa pe altii sa fure, ca o sa-ti vina si randul tau.

eu sunt suparat ca acest mic pricajit nu si-a vazut in continuare de clujul lui si alaturi de celalalt pricajit si chelios care credea ca tara e un vapor, au ajuns sa ne conduca si sa ne prosteasca zi de zi..
vorba aia, ''furau cu mai mult bun simt cei dinainte lor...''

14 Oct 2009, 13:10

Sunt suparat ca se apropie alegerile prezidentiale, vreau sa ma duc la vot, vreau sa schimb ceva dar habar n-am pe cine sa aleg.
Vorba 'cea: Hic, da' eu cu cine votez?

14 Oct 2009, 13:44

Asta cu alegerile e intr-adevar suparare grea ...initial , dupa ce am citit asta (ma refer la partea in care ilici e suparat ca Oprescu nu l-a atacat pe Base )
http://www.realitatea.net/iliescu--susp ... 33067.html

m-am bucurat ca am gasit omul .In sfirsit un candidat care nu se axeaza pe atacuri ci pe propunerile lui !...dar apoi , la citeva zile , am citit astea :
http://www.realitatea.net/oprescu--toat ... 36317.html
http://www.realitatea.net/sorin-oprescu ... 37512.html

deci ...

14 Oct 2009, 14:52

...deci cred că la Sibiu sunt pline cafenelele de supăraţi....

14 Oct 2009, 14:55

da , da macar noi, ceilalti, s-ar putea sa scriem mai mult la aia a fericitilor ! ;)

14 Oct 2009, 15:17

Vise, taică, vise.... nu prea mai avem ce sorta, vorba ta...

14 Oct 2009, 15:39

Adevarata tragedie (si motiv de suparare mare) e ca indiferent pe cine o sa votez o sa fac o alegere proasta. Si asta e foarte demotivant.

14 Oct 2009, 17:16

sunt suparat ca am fost volit-atins usor de un autocamion...
:((

14 Oct 2009, 18:02

$1 scrie:$2Si dupa se duce naibii toata tara asta de 2 lei, codusa de niste panarame, si niste dinozaruri "batrani", pusi pe "supt din vana poporului".

Din vana mea poa' sa suga la greu! :|

14 Oct 2009, 19:05

Mai bine pentru sibieni si primarul lor ca presu' nu il accepta!
Presimt alegeri parlamentare anticipate!
Ceva pariuri?

15 Oct 2009, 10:25

Am de platit: CASCO, RCA, revizie, cauciucuri iarna, 2 botezuri, impozit+tva societate, rata la casa plus alte maruntisuri... destul de importante; asta pana la sfarsitul lunii... Nici nu sunt suparat. 8-} :-S

15 Oct 2009, 10:40

Uau, pai nu ai cum sa fi suparat, ca nu ai timp...

15 Oct 2009, 10:42

Viața merge înainte, cu sau fără rate.

15 Oct 2009, 11:35

Da, asa e. Cu optimism, "Curaj, gaina, ca te tai!" sau "Ai nostri, ca brazii, cu mucii pe chept" :))

15 Oct 2009, 13:01

am mai zis si o repet: ce dulce e viata pe banii altora! traiasca imprumuturile :))

15 Oct 2009, 13:02

Si cand le restitui ajungi pe aici pe la mine. :-S

15 Oct 2009, 13:12

le prelungim, le reesalonam, le platim cu ţîrîiita, facem altele sa le platim pe primele, metode exista :)
si niciodata nu ne intindem mai mult decat putem achita in caz de urgenta.

15 Oct 2009, 13:15

Cât timp ai cu ce le plăti pe toate nu prea ai ce căuta pe aici, da? :D
Casco ai făcut că ai vrut tu, rca pt că tu ai vrut maşina, impozit că ţi-a mers treaba şi ai făcut profit şamd.....
Deci.... cu ce ocazie pe aici? :-O

15 Oct 2009, 14:26

Poate ca ai dreptate. Am scris, probabil, in subiectul gresit. Da' cand vin toate... nu e tocmai un motiv de fericire :D Nu neg ca au altii suparai mai mari, da' am zis sa beau si io o cafea p-aci.

15 Oct 2009, 15:22

$1 scrie:$2a' am zis sa beau si io o cafea p-aci.

Păi de ce nu spui aşa, măi dragă? Lângă cafea merge şi ceva alcoolizat, nu? Şi uite aşa, tiptil, tiptil, fugim de la nenea Gabi la nenea Vali!!! :-"

15 Oct 2009, 20:29

Spre binele tuturor,Doamne ajuta. :)

15 Oct 2009, 23:50

Sunt suparat ca desi suntem 3 instalatori in casa,azi se sparse un robinet la baie si al batran nu fu acasa,fratemeu fu in afara localitatii si trebuira sa ma sune pe mine vecinii la Strehaia sa vin acasa ca ii inundai...mama lui de robinet.

16 Oct 2009, 07:37

Tare de tot faza! =)) =)) =))

16 Oct 2009, 09:51

sunt suparat ca a venit iarna prea repede si eu inca nu am cauciucuri de winter jam :((

16 Oct 2009, 11:29

eu sunt suparat ca nici anul asta nu s-a schimbat nimic in statiunile montane de ski, aceeasi delasare si sete de imbogatire pe seama turistului fara alte optiuni pentru ski in tara :| ...se bazeaza pe principul "lasa frate ca e fraier si tot o sa vina oricat de proaste sunt conditiile "
dar in schimb sunt fericit ca a venit iarna si incepe sa se puna zapada la munte <:-P

16 Oct 2009, 13:44

sunt suparat ca nu reusesc sa deslusesc cum sa repar geamul la masina. dar tot o sa ii dau de cap.

16 Oct 2009, 13:54

Eu sunt suparat ca de ziua mea este ploaie si lapovita si traficul din Bucuresti este absolut muci :((

16 Oct 2009, 14:30

mai bine tacai ca acum tre sa dai de baut d ziua ta!
Răspunde