Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
16 Oct 2009, 16:32
Stimati colegi,
Am cumparat masina fara capacul acela de plastic care protejeaza deasupra motorul. Vechiul proprietar mi-a spus, ca masina nu a avut asa ceva din fabricatie. Este adevarat? Am vazut forduri si cu si fara. Care este situatia in cazul tipului pe care il detin?
Dar scutul care protejeaza dedesubt bloc motorul? Vine din fabrica cu scut de plastic sau fara?
Va rog raspunsuri. Cele bune!
16 Oct 2009, 16:33
Iti pot spune despre al meu ca a venit fara capac motor si cu scut de plastic
16 Oct 2009, 17:50
Depinde ce optiuni a vrut pe ea primul proprietar, exista si cu si fara, a mea a venit fara ambele.
16 Oct 2009, 18:29
majoritatea vin fara capac pe motor, cred ca e optional probabil au considerat ca motorul e suficient de silentios si fara
viewtopic.php?f=54&t=3326&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=capac+motordieselurile vin cu scut de plastic sub motor iar benzinarele fara
viewtopic.php?f=54&t=29483&start=0&st=0&sk=t&sd=aiar functia search face minuni
17 Oct 2009, 08:29
$1 scrie:$2Am cumparat masina fara capacul acela de plastic care protejeaza deasupra motorul. Vechiul proprietar mi-a spus, ca masina nu a avut asa ceva din fabricatie. Este adevarat? Am vazut forduri si cu si fara. Care este situatia in cazul tipului pe care il detin?
Dar scutul care protejeaza dedesubt bloc motorul? Vine din fabrica cu scut de plastic sau fara?
Sa inteleg ca tu nu ai nici capacul la motor si nici scutul de plastic?
Din cate am vazut la motorizarile pe benzina(1.4 si 1.6) nu se ofera nici capacul la motor si nici scutul din plastic.
17 Oct 2009, 19:34
$1 scrie:$2ti pot spune despre al meu ca a venit fara capac motor si cu scut de plastic
+1 la al meu 1.6 tdci / 2005 provenienta DE=>RO
$1 scrie:$2ajoritatea vin fara capac pe motor, cred ca e optional probabil au considerat ca motorul e suficient de silentios si fara ... iar functia search face minuni

la ambele observatii !
28 Oct 2009, 11:32
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Am cumparat masina fara capacul acela de plastic care protejeaza deasupra motorul. Vechiul proprietar mi-a spus, ca masina nu a avut asa ceva din fabricatie. Este adevarat? Am vazut forduri si cu si fara. Care este situatia in cazul tipului pe care il detin?
Sa inteleg ca tu nu ai nici capacul la motor si nici scutul de plastic?
Din cate am vazut la motorizarile pe benzina(1.4 si 1.6) nu se ofera nici capacul la motor si nici scutul din plastic.
Idem... model FaceLift 2008 buyed from BDT Vest Buc.... n-are nici, nici !!!