Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire Cluj - octombrie

10 Oct 2009, 09:30

Sorry, acum am vazut ca eram si eu pe lista de aseara. :D
Doar ca m-am inscris doar la intalnirea lunara, nu si la cea de seara.

Ne vedem peste 30 minute. :)

10 Oct 2009, 14:59

Nici un Mondeo la intalnirea de azi...trebuia sa fi venit cu Mondeo in loc de Focus! :))
Dar cum nu l-am prezentat niciodata la intalniri... ;)
Voi pune pozele la galerie cand va fi facut directorul.
Iti multumesc Dana pt. autocolant si pt. profesionalismul cu care l-ai lipit pe luneta. =D> =D>

10 Oct 2009, 18:03

@titocus sa-ti stapanesti sanatos parcul auto de Forduri; daca-ti mai iei vreun Ka, vreo Fiesta, altceva... autocolante mai sunt si deja am dexteritate la colat ;)

10 Oct 2009, 20:15

vestimentatie iarna: cei care au fost la intalnirea din 10.10.09 au ales un model de jacheta polar, cu fermoar, pe care o vom personaliza prin broderie, aplicata pe piept, in partea stanga, ca si in cazul tricourilor facute in vara; polarul va fi bleumarin si, pentru doritori, incerc daca putem include in comanda si pe negru

costul polarului, personalizat, este la 65 de lei (tva inclus)

modalitate de lucru:
- inscriere pe lista
- plata 100% in avans
- termen de livrare: 2 saptamani de la data comenzii
- tiraj necesar: multiplu de 10 (pentru ca unitatea de ambalare este 10 bucati/colet)
- termen de plata: 30.10.09
- plata in contul RO46 BRDE 130S V350 3742 1300, deschis la BRD Cluj, pe numele DANA BODARNEA, CNP 2800414125872; va rog treceti-va numele si prenumele corect, iar la "detalii plata" - user name-ul, ca sa va pot identifica
- pentru efectuarea platii, va rog folositi modalitatea de depunere numerar - fara comisioane, nu transfer bancar/OP, pentru ca in cazul ultimei modalitati se percep comisioane ambelor parti
- pentru cei care nu sunt din Cluj: tineti cont de faptul ca se vor adauga cheltuieli de transport - daca nu gasim modalitati de livrare prin colegii din forum

inscriere pe lista aici
FiÅŸiere ataÅŸate
personalizare polar1.jpg

10 Oct 2009, 22:14

si varianta pt femei? :)

11 Oct 2009, 08:31

$1 scrie:$2
char WhoIsDiana ()
char Dana;
int i=5
{
while (i>0)
{
Dana[i]=Dana[i--];
--i;
}
Dana[1]="i";
return Dana;
}

auch ... spune-mi te rog ca nu lucrezi ca programator :)

12 Oct 2009, 09:59

:)) nu, nu lucrez. sunt "retelist", iar programare nu am mai facut din vremea facultatii. si da, stiu ca e din topor, si da, stiu ca nu e ascutit deloc toporul.

12 Oct 2009, 11:54

ba, cred ca stiu de ce am fost asa multi la intalnirea de vineri seara.... s-o anuntat "sibianu", si noi am crezut ca vine persoana din avatar (nu doar masina).... si ne-am apucat noi voiniceste sa-l scoatem pe armani de la naftalina, pe gucci de sub dulap , auru de la amanet etc... asta e... iar ne-am (m-am) epilat degeaba....

12 Oct 2009, 13:27

=))
Buna idee, inainte de fiecare intalnire o sa anunt venirea prezentei feminine de la avatar si asa o sa ne strangem cat mai multi.

12 Oct 2009, 13:48

daca vine numai ea, vin solo

12 Oct 2009, 14:38

treaba ta toxice, io nu mai musc a 2-a oara, adica nu mai vin "nemancat". Mai ales ca in seara aia incepea sa mi se para tot mai atragatoare blana aia din spatele tau.

12 Oct 2009, 17:13

asta inseamna ca functioneaza legea compensatiei ... loose some / win some ;)) (epilare/blana)

tox vezi ca poate citeste si Flo, atunci sa vezi fericire.

13 Oct 2009, 09:12

pana una alta, ia ziceti repede cine e cu mondeo-ul cu numar CL 03 PIM. aseara era parcat pe strada, vis-a-vis de unde am parcat eu, si azi dimineata era tot acolo.

13 Oct 2009, 18:48

da' ce-ai de gand sa-i faci, de ne iei asa din scurt? ca sa stim daca spunem sau nu :)

13 Oct 2009, 21:10

@all comandati-va vestimentatia de iarna cei care doriti cat mai repede ca vad ca nu se prea inghesuie nimeni si cand a adus Dana vorba de vestimentatie au fost multi care au sarit, asa ca hai sa facem lista cat mai repede...
@ ferrari - incerc sa vopsesc pleoapele alea cat de repede dar cu vremea asta spurcata ii cam greu :), sper pana vineri sa apuc...

14 Oct 2009, 20:06

ce liste, ce vestimentatie, bautura-i temelie.
La fortuna, la etaj1, langa TVR, in grigorescu, s-a amenjat de vreo 2 luni un local fain, ce ziceti?(pe vineri)... Poate vin cu bicicleta ca sa pot bea, da sa nu radeti de vesta mea reflectorizanta

14 Oct 2009, 20:11

@ dana
- acu nu mai vreau sa ii fac nimica, ca a plecat. a fost doar o vizita scurta.
- vreau si eu jaca! sa fie neagra, brodata cu negru, si pe spate sa aiba scris, in regim de timbru sec, logoul producatorului.

@miki: la vopsitoria unchiului tau se poate suda si o bucata de tabla peste gaura care va ramane dupa ce scot manerul de la haion? ca montajul mi-e aproape gata, saptamana viitoare ma gandesc sa definitivez, dar nu gasesc pe nimeni sa imi sudeze tabla peste gaura ce ramane.

@all: unde gasesc in Cluj folie Dynamat si la ce bani? sau alte variante mai ieftine de a izola fonic toata masina.

PS: ieri am vazut un focus ab-04-hol in cipariu, cine sa fie oare? :D

14 Oct 2009, 20:13

tarife? meniu? program artistic? faci tu rezervare?

14 Oct 2009, 21:09

liviu - ab-04-hol sigur nu e ovi pt ca el are la masina 84 hol daca nu ma inseala memoria ;). azi am vazut un ka in mall cu nr de bn--- uh- era al tau? ca l-am vazut asa din trecere.
vasilica - esti insarcinat. insarcinat cu rezervarea. ;))

15 Oct 2009, 09:28

inseamna ca nu era ovi, desi si focusul asta era tunat si din spate semana cu el. adevarul e ca nu avea nici sticker. si da, in mall probabil eram eu.

15 Oct 2009, 20:28

nu e nevoie de rezervare, este loc, dau maine o tura pe acolo sa vaz orare, tarifele sunt ok, acolo am mancat doar supe/ciorbe si cartofi prajiti/gratare, nu stiu daca au mai multe in meniu, da stiu ca nu imi cresc unghiile pana vine comanda. (cred ca tot acolo o sa imi tin peste 2 ani majoratul)

16 Oct 2009, 06:56

Ne chemi si pe noi la majorat? Sau macar ne scoti o bere?

16 Oct 2009, 14:11

astazi stau la ia-ma nene, pentru intalnire... careva din manastur ma ia si pe mine? ca daca nu, vin cu o prietena de-a mea, posesoare de peugeot :)

16 Oct 2009, 15:30

Te pot lua eu din Manastur dar cred ca mai interesant ar fi sa o cunoastem si pe prietena ta posesoare de peugeot :)

16 Oct 2009, 16:35

am fost la Fortuna, am vorbit.... la 22:00 pleaca acasa bucatareasa, si pe la 23:00 se inchide baru.. deci cred ca nu are rost... asa ca tot Valahia va ramane... Cine o rezervat ultima data? eu nu sunt sigur daca vin, si daca vin va fi dupa 23:00
ferrari nu raspunde la tel......

16 Oct 2009, 18:06

@shade da se poate face si aia
@ferrari am reusit sa vopsesc pleapele, sper sa le pot aduce azi, adica sper sa ajung eu.. daca nu vb la tel.

16 Oct 2009, 19:12

@Miki: super. inseamna ca in weekend trag tare sa termin lucrarea.

@All: cu parere de rau, dar seara asta nu cred ca ajung. mi s-a propus o colaborare foarte tentanta pe termen lung si tre sa prezint pana luni un demo functional pentru un site. nu are nimeni din greseala un kit de macromedia studio? ca pe net zici ca sunt in cautare de extraterestii: toti stim ca exista, dar la inventar nu ies...

16 Oct 2009, 19:19

Ovi - multzam fain
Vasilica - io raspund la telefon cu o conditie, adica sa fiu sunat ;). sincer nu am niciun apel ratat, cel putin nu imi apare.
tox - bagi o rezervare? sau ai facut abonament?

all - unde ne intalnim? si la ce ora?

17 Oct 2009, 17:16

update vestimentatie iarna: pe topicul special deschis pe acest subiect am adaugat informatii legate de masurile polarelor (asa cum am dat si pentru tricouri)

cei care v-ati inscris deja si asteptati dimensiunile, va rog sa actualizati informatia

cei care nu v-ati inscris, aveti detalii aici

19 Oct 2009, 00:56

Salut,

nu stiu daca am nimerit bine, dar ma poate ajuta cineva si sa=mi spuna unde sa ma inregistrez si eu in club ford cluj? :D

scuze daca v-am deraiat de la subiect
Subiect închis