Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
20 Dec 2007, 17:27
de unde va cumparati piesele, consumabilele in cluj si unde le faceti service-ul ? ... exista ceva de genul "forcar" in cluj?
PS: poate era mai bine sa-l deschid la discutii libere ... daca e asa rog pe cineva as il mute
24 Feb 2008, 19:11
$1 scrie:$2e unde va cumparati piesele, consumabilele in cluj si unde le faceti service-ul ? ... exista ceva de genul "forcar" in cluj?
PS: poate era mai bine sa-l deschid la discutii libere ... daca e asa rog pe cineva as il mute
de ce anume ai nevoie?
25 Feb 2008, 09:20
$1 scrie:$2e unde va cumparati piesele, consumabilele in cluj si unde le faceti service-ul ? ... exista ceva de genul "forcar" in cluj?
sfat; comanda pe net la cei de la FOR CAR (seriosi) preturi foarte bune. Service - depinde in ce problema. Eu schimbul de ulei, placute frana si filtre l-am facut la un service din Floresti.
25 Feb 2008, 09:49
$1 scrie:$2
sfat; comanda pe net la cei de la FOR CAR (seriosi) preturi foarte bune. Service - depinde in ce problema. Eu schimbul de ulei, placute frana si filtre l-am facut la un service din Floresti.
si cat te-a costat?
25 Feb 2008, 14:59
Eu am cumparat piesele de la cei din service. (ieseam mai ieftin daca comandam la FORCAR unde mai pui si ca sunt originale)
-ulei MOBIL 1 -4L
-filtru ulei MANN
-filtru aer MANN
-filtru POLEN
pana aici 300 ron cu tot cu manopera.
placutele de frana fata si spate le-am comandat la FORCAR si cei din Floresti mi-au cerut 100 ron manopera daca nu iau de la ei piesa. (daca cumparam de la ei era mai scump si nici placutele nu erau originale

)
-filtru motorina UFI 250 ron luat din magazin(la FORCAR era 155

) acelasi!!!
Data viitoare o sa comand toate piesele de la forcar si o sa merg la service sa negociez manopera (o sa-ti ceara mai mult la manopera pt ca au si ei comision la piese dar macar ai piese originale si poate iesi si mai ieftin).
bafta
25 Feb 2008, 15:22
Daca stie cineva in Cj un service specializat pe Ford (altul decat RMB) ar fi binevenita o parere.
03 Mar 2008, 18:14
incearca la bosch service pe calea turzii.
06 Mar 2008, 13:07
incearca la Autodoc pe strada Paris aproape d epodul clujana pe dreapta
06 Mar 2008, 15:09
Eu merg la Autodoc pe str. Paris, repara Ford de cel putin zece ani si sunt mai seriosi decit la RMB.
Referitor la piese: de exemplu magazinul de pe strada Ciocarliei, cart.marasti. (harta pe cluj4all.com), aduc piese de la Autonet, care e cel mai bun en-gros.
Sau Unix in Baci, vizavi de Petrom.
02 Sep 2008, 15:28
Service: recomand (din experienta) AutoDOC pe Str. Paris. Lucreaza foarte bine si curat, se vede ca se pricep si stiu ce fac, preturi acceptabile, garantie pe lucrare cu factura si toate 'cele !!!
Piese: si la vechiul Sierra si la Focus ma aprovizional de la UNIX Trade, Calea Baciului, vis-a-vis de benzinaria Petrom (parca).
Aici si niste exemple de preturi (Bosch, MAN, ...), (pentru masina din semnatura):
"urmatoarele preturi variaza in funtie de producator , sunt toate pe stoc , si acesta este pretul de lista cu tot cu tva"
filtru aer - 21.29----45.30
filtru polen -29.07----76.63
filtru motorina - 140
filtru ulei - 18.02---36.05
kit distributie 368.65----430.47 (sau 205.50 Lei bulk - aceleasi piese, ambalaj propriu)
kit ambreaj complet 830 ---1175.70 ron
18 Ian 2009, 11:12
$1 scrie:$2ncearca la Autodoc pe strada Paris aproape d epodul clujana pe dreapta
Autodoc sunt neseriosi, mi-am facut programare telefonic, le-am spus anul, motorizarea si tot ce aveau nevoie, m-au programat si pe cand am ajuns cu masina mi se spune ca nu se ocupa de diesel...
18 Ian 2009, 21:34
schimb filtre de ulei, aer, polen si de astea le fac singur...oricine e din cluj si vrea sa i le fac, e binevenit...
10 Feb 2009, 11:03
Pe partea de tinichigerie RMB are o nota buna si de la mine.
10 Feb 2009, 11:14
buna
eu am fost la auto fyg vis-a-vis de real si mi se par ok si din punctul de vedere al pretului si al calitatii.
ps: ei folosesc piese de la autonet
20 Oct 2009, 08:42
De Bosch Car Service de pe Calea Turzii ce stiti? Lucreaza bine, dau garantie pe lucrare?
As avea de facut revizia de 140.000 Km la masina din semnatura care a fost de curand adusa din Germania, deci trebuie schimbata si distributia pe langa filtre, ulei si probabil discuri/placute de frana.
Am fost la un service si mi-au spus ca m-ar ajunge 1500-2000 ron toata revizia, fara discuri sau placute de frana. Ce parere aveti de pret, e mult sau putin?
20 Oct 2009, 08:45
Se pare ca am uitat sa schimb masina din semnatura dupa ce am fost nevoit sa schimb masina din cauza unui accident (dauna totala)
20 Oct 2009, 10:14
@alecsandrel, 15-20 nu stiu daca e mult sau putin, pana la urma depinde mult ce se schimba si ce nu

, de exemplu la distributie depinde daca schimba si pompa de apa sau nu (asta e cam 350 lei)
Exemplu de preturi la filtrele originale, cele mann deobicei sunt mai scumpe.
Filtru ulei = 35 lei
Filtru aer = 36 lei
Filtru polen = 70 LEI / sau 80 carbon
Filtru motorina (UFI) = 180 LEI (exista si masini cu varianta mai ieftina de filtru, undeva pe la 120 lei, vezi de care ai pe masina!)
placutele de frana originale motorcraft costa cam 180 lei
+ulei iti intra cam 3.5L
bafta!
03 Noi 2009, 13:44
Apropo de distribuţie, care aţi schimbat-o în Cluj, unde aţi făcut-o? Şi rezultatul?
29 Noi 2009, 05:33
ONI SERVICE IMPEX SRL de pe str. CIOCARLIEI, nr.37, este acolo un mecanic (Nicu) care mi se pare cel mai profesionist dintre toti din Cluj - Napoca, recomand tuturor acest mecanic si acest service, se caracterizeaza prin seriozitate si profesionalism cum rar ti dat sa intalnesti intr-un service si credeti-ma, am fost pe la multe service-uri din Cluj.
03 Dec 2009, 13:41
Nu recomand Bosh Car service. Am fost pana azum de 2 ori la ei. Prima data pt o revizie, relativ ok, insa una dintre problemele cu care am mers (problema electrica) a reaparut dupa 3 luni. Partea buna a fost ca au rezolvat-o din nou pe garantie. Sa vedem cat va dura. A 2-a oara cand am fost a fost pt un schimb de bara, experienta f proasta. A durat cam o luna pana cand a venit bara (cred ca au adus-o pe jos din china) si inca vre-o 2 saptamani pana au vopsit-o (ok, poate nu e vina lor aici, pt ca nu au vopsitorie). Partea cea mai cool a fost ca dupa ce a venit bara si "cica" au vopsit-o, m-au chemat sa las masina in service. I-am sunat in zilele urmatoare de cateva ori zicandu-mi de fiecare data ca inca nu e gata. In a 6-a zi, i-am sunat iarasi si ghiciti ce imi raspunde tipu de acolo, inca nu era vopsita bara! In fine am trecut si peste asta. Dupa alta saptamana in sfarsit mi-au montat bara, insa au montat-o foarte prost, cu diferente intre imbinari, aparatoare de noroi nu era prinsa bine. Eu unul am sa merg in alta parte de acum in colo.