Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor
24 Mar 2009, 23:36
ANDAL TCM reprezentant TCM TURBO
http://www.tcmturbo.com/Va putem oferi:
CHIPTUNING OBD/BDMrealizat motoarelor TURBO DIESEL pompa injector (PD) , common rail (dCI, HDI etc) si diesel clasic prin inlocuirea softului original din calculatorul masinii (Remaparea ECU-ului) pentru obtinerea unei cresteri a puterii si a cuplului motor cuprinse intre 20-40%
Pentru preturi consultati meniul "Date masini"
Test DYNO MAHA 50EUR pentru 4 teste - 25EUR reducere posesori FORD
Remapare pentru motoare benzina aspirate sau turbo . Preturile le gasiti in sectiunea "Date masini". Daca masina dumneavoastra nu se regaseste pe listele de preturi dar apare la meniul "ECU Modificabile" va rugam sa ne contactati pentru a stabili un pret si a primi informatiile legate de rezultatele obtinute prin optimizarea softului.
Tuning prin reprogramarea ECU pe masa ( port BDM sau direct pe EPROM)
Garantie
TCM Turbo va ofera garantie pentru lucrare precum si garantie 2 ani la software pentru masini cu vechime de cel mult 3 ani ini momentul efectuarii lucrarii. Aceasta garantie se refera la garantarea functionarii corecte a motorului in conditii de utilizare normala precum si pastrarea normelor de poluare specifice fiecarui tip de motor in parte. Pe parcursul celor doi de garantie software pot aparea update-uri din partea noastra si vor fi gratuite. Pentru orice fel de neregula in funcitonarea motorului trebuie facuta investigatie la reprezentanta autorizata pentru fiecare tip de autoturism sau in cadrul atelierului nostru (exista cunostintele necesare dar si testere dedicate pentru diverse marci auto)
ANDAL.TCM
Ploiesti,P.lucru Sos.Vestului 9B,Service ACR
Persoana de contact:Moise Robert
Tel.:0723177316
Email:andal.tcm(at)gmail.com
Web:http://www.tcmturbo.com
24 Mar 2009, 23:50
Ma aveti client la dyno la pretul acela
25 Mar 2009, 07:35
$1 scrie:$2NDAL TCM reprezentant TCM TURBO
http://www.tcmturbo.com/Va putem oferi:
CHIPTUNING OBD/BDMrealizat motoarelor TURBO DIESEL pompa injector (PD) , common rail (dCI, HDI etc) si diesel clasic prin inlocuirea softului original din calculatorul masinii (Remaparea ECU-ului) pentru obtinerea unei cresteri a puterii si a cuplului motor cuprinse intre 20-40%
Pentru preturi consultati meniul "Date masini"
Test DYNO MAHA 50EUR pentru 4 teste - 25EUR reducere posesori FORD
Remapare pentru motoare benzina aspirate sau turbo . Preturile le gasiti in sectiunea "Date masini". Daca masina dumneavoastra nu se regaseste pe listele de preturi dar apare la meniul "ECU Modificabile" va rugam sa ne contactati pentru a stabili un pret si a primi informatiile legate de rezultatele obtinute prin optimizarea softului.
Tuning prin reprogramarea ECU pe masa ( port BDM sau direct pe EPROM)
Garantie
TCM Turbo va ofera garantie pentru lucrare precum si garantie 2 ani la software pentru masini cu vechime de cel mult 3 ani ini momentul efectuarii lucrarii. Aceasta garantie se refera la garantarea functionarii corecte a motorului in conditii de utilizare normala precum si pastrarea normelor de poluare specifice fiecarui tip de motor in parte. Pe parcursul celor doi de garantie software pot aparea update-uri din partea noastra si vor fi gratuite. Pentru orice fel de neregula in funcitonarea motorului trebuie facuta investigatie la reprezentanta autorizata pentru fiecare tip de autoturism sau in cadrul atelierului nostru (exista cunostintele necesare dar si testere dedicate pentru diverse marci auto)
ANDAL.TCM
Ploiesti,P.lucru Sos.Vestului 9B,Service ACR
Persoana de contact:Moise Robert
Tel.:0723177316
Email:andal.tcm(at)gmail.com
Web:http://www.tcmturbo.com
Oferta pentru DYNO separat=25EUR valabila pana 01 mai 2009,dupa care ramane neschimbat sau chiar mai mic dar la pachet cu remapare.
O zi buna
05 Apr 2009, 16:00
Incepand cu 01 05 2009 in cadrul atelierului se incepe o noua sectie de alicare folie colorata,inclusiv folie carbon pe caroserie si alte elemente.Cand obtinem autorizatia o sa postam un subiect nou cu preturi plus reducere membrilor forumului,pana atunci cai putere ,mai multi Nm in siguranta pentru auto.
13 Apr 2009, 22:04
Acum dupa ce am citit ce era in topicul asta pot sa fac si eu un comentariu mai putin de bine(dupa ce in alt topic am laudat firma Andal)

. Eu fiind primul Ford din Ploiesti am dat 50 de euro la testul Dyno

. Dar asta se intampla pana sa posteze topicul asta. Asa ca nu am ce imputa nimanui daca stau sa ma gandesc mai bine

. Asa se intampla cu tot ce e la ineput daca te infigi

.
15 Apr 2009, 19:59
$1 scrie:$2cum dupa ce am citit ce era in topicul asta pot sa fac si eu un comentariu mai putin de bine(dupa ce in alt topic am laudat firma Andal)

. Eu fiind primul Ford din Ploiesti am dat 50 de euro la testul Dyno

. Dar asta se intampla pana sa posteze topicul asta. Asa ca nu am ce imputa nimanui daca stau sa ma gandesc mai bine

. Asa se intampla cu tot ce e la ineput daca te infigi

.
De acord,ai realizat ca oferta este dupa ce ai facut testul Dyno,dar ai salvat 200-250eur pe care fara test puteai sa-i dai in plus.Eu ma bucur ca am avut un client care a avut posibilitatea fara sa-l influntez sa ia o decizie ,avand doua variante
06 Mai 2009, 18:05
In cepand cu luna mai test Dyno separat este 180ron,iar la pachet cu resoftare este 80 ron.
29 Iun 2009, 18:40
pt masina din imagine cat m-ar costa tot pachetul? astept raspuns. multumesc anticipat
01 Iul 2009, 15:13
anul fabricatiei?
De regula sunt ECU EDC16
pret 1.080ron
08 Iul 2009, 12:06
Scuze catre cei ce m-au contactat luna iunie,am fost plecat 2 saptamani din tara si din acest motiv prelungesc oferta de 10% reducere si pentru luna iulie.
16 Oct 2009, 20:24
Masini EDC15 cu puterea originala sub 99CP - 165 EURO/fisier
Masini EDC15 cu puterea originala sub 149CP - 190 EURO/fisier
Masini EDC15 cu puterea originala peste 150CP -230 EURO/fisier
Masini EDC16 cu puterea originala sub 99 CP - 190 EURO
Masini EDC16 cu puterea originala sub 149CP - 220 EURO
Masini EDC16 cu puterea originala peste 150CP - 230EURO
Masini EDC17 - la cerere
Alte ECUurui diesel ce nu sunt produse de BOSCH (EDC)
Delphi Renault 1.5 80/100CP - 190 euro/fisier.
Delphi Renault 1.5 65/70CP - 170 euro/fisier.
Delphi LOGAN 1.5dci 65/70/85CP - 145euro
Siemens LOGAN 1.4 8v - 1.6 8&16v - 145euro
altele : pret cand apar ( DDE7, MM ,Delco etc)
Siemens SID si PPD - preturi ca la EDC16
Masini pe benzina fara turbo sub 1600cmc - 170EURO
Masini pe benzina fara turbo peste 1601cmc -210EURO
Masini pe benzina fara turbo peste 3101cmc - de la 210euro
Masini pe benzina cu turbo pana in 250 CP - 250 EURO
Masini speciale : Audi RS4, RS6, Opel OPC, Porsche , Ferrari , Bentley, AMG etc. PRET INDIVIDUAL
20 Oct 2009, 08:46
Se merita pentru un Mondeo 1.8, 110 CP, benzina, an 2003, 130000 km sa fac un chiptuning? Care ar fi cresterea de cuplu si putere si reducerea de consum? Si a facut cineva la o astfel de motorizare? CAre este pretul?
21 Oct 2009, 11:03
va rog sa-mi spuneti cat costa un test dyno pt un mondeo mk3 .
Am facut o resoftare si sunt interesat de cifre..sa vad cum si ce

Multumesc !
21 Oct 2009, 19:12
@mcbota-Raportate la cat poti castiga ceva la 6-7 cp si 10-15 Nm masurati pe DYNO,nu povesti spuse de multi, de genul simti la sosea,consider ca pretul nu acopera castigul obtinut.Masina grea si castig putin,comportament nesatisfacator fata de asteptarile clientului,o stiu ca am resoftat asemenea masina.
La benzinare pe aspiratie ,orice ar spune multi altii,nu ai cum sa obtii economie de consum,cp se castiga prin mai multa benzina. Daca totusi esti hotarat sa resoftezi masina,astept un PM.
@dal3x-Pret pentru masuratoare Dyno este pentru orice auto neresoftata de TCM este de 50 eur.Acum puteti vedea valorile resoftarii,sa observati la ce turatii aveti cp si nm maximi,turatiile la care se exploateaza la maxim acest vehicul ,curba de putere si cuplu pe ce plaja de turatii se mentine,bun ar fi cuplul sa se mentina cel putin 900-1200 de ture .
22 Oct 2009, 01:31
chiar si pt un singur test si nu 4 ?
22 Oct 2009, 20:26
Da se pare ca nu am mai anuntat de mult noile preturi la test Dyno.
Nu mai fac cam de mult 4 teste pentru ca le faceam degeaba,rezultatul era acelasi de 4 ori,au profitat de oferta ceva tuneri de parcare care probau softuri luate de net,inscriau prieteni pe forum si dai bataie pe Dyno.Dar asta m-a convins inca o data de calitatea acestor softuri, vai de cei ce le pun pe masina lor.
-1test DYNO soft TCM-120RON
-1test DYNO -160RON
-2teste DYNO -1 inainte si 1 dupa resoftare soft TCM -200RON
-2teste DYNO -1 inainte si 1 dupa resoftare -240RON
-X teste DYNO -140RON de x ori
Aceste preturi sunt cu 5% reducere pentru membrii forum cu vechime de cel putin 1 luna
01 Feb 2010, 14:03
nici un client fericit?
02 Feb 2010, 10:01
Interesat de remapare+dyno MK3 2.0 tdci 115 cp. Cer pret de criza pentru tot pachetul! Locatia e Ploiesti?