Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
13 Oct 2009, 13:02
pe la ce ora va fi asta?sa stiu daca merg la munca sau nu...
13 Oct 2009, 13:49
11-13?
13 Oct 2009, 22:28
Sal tuturor,
lipsa de calculator cu net bun isi spune cuvantul.
Abia apuc sa ajung la calculator, so pls sa imi dea cineva un SMS cu ora si locatia si vin.
Toate bune
14 Oct 2009, 09:19
Intalnirea v-a avea loc la ora 11 in parcarea de sub tampa unde vom stabili in funtie de optiiunile voastre\vremea de afara ce vom face.
Va supun atentiei topicul
viewtopic.php?f=17&t=40469&p=560386#p560386 si daca considerati ca puteti ajuta cu vreo suma de bani oricat de mica mi-o dati mie sau lu Toxicristi pentru a fii virata in cont.
16 Oct 2009, 11:29
Cred ca maine putem merge si la schi daca vreti
16 Oct 2009, 17:59
Deci ne vedem la 11 sub tampa?
16 Oct 2009, 23:11
No, mai vine cineva, ca sa nu merg singur?

Ora 11:00
16 Oct 2009, 23:15
o sa apara toate fantomele .... inclusiv bobo
17 Oct 2009, 13:42
Buna
ma bucur ca ne/am intalnit
chiar asa in formula redusa
Cristi
in legatura cu chestia legala referitoare la depasire
vezi art. 118 si 119.
cu drag
R
17 Oct 2009, 16:37
cum da frigu, cum nu vine lumea (nici eu de altfel).
Are vreun brasovean niste jante de tabla 4x108, pe 14" sau 15", de vanzare?
17 Oct 2009, 17:35
Salutare clubfordisti brasoveni, ma bucur ca v-ati intalnit chiar si in formula restransa. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, insa asa cum am mai spus sansele de timp liber sambata sunt aproape nule. Sunt curios cati din cei care au votat sambata au si venit, dar asta e alta poveste.
17 Oct 2009, 19:51
$1 scrie:$2in legatura cu chestia legala referitoare la depasire
vezi art. 118 si 119.
cu drag
R

Nu ne-am inteles, tu sustineai ca eu trebuie sa circul astfel incat intre mine si cel din fata mea sa poata intra oricand unul care ar depasi. Daca cel din fata mea merge cu 90, eu merg cu 90 la 2metri in urma lui (riscul meu), unul din spatele meu intra in depasire, eu NU MARESC VITEZA (merg in continuare cu 90, distanta e tot de 2metri) , cel ce depaseste trebuie sa intre intre mine si colegul meu, el e vinovat pentru ca :
$1 scrie:$2rt. 45 - (3) Atunci când prin manevra de depăşire se trece peste axa care separă sensurile de circulaţie, conducătorii de vehicule trebuie să se asigure că din sens opus nu se apropie un vehicul şi că dispun de spaţiu suficient pentru a reintra pe banda iniţială, unde au obligaţia să revină după efectuarea manevrei de depăşire.
Daca eu tre sa franez ca el sa se bage, e pasibil de suspendare a permisului tocmai prin incalcarea acestui articol.
18 Oct 2009, 12:35
@toxicristi, nu cunosc istoricul discutiei voastre, insa in completarea citatului tau din Codul Rutier mai poti sa adaugi si paragraful din Regulamentul de aplicare a codului rutier:
$1 scrie:$2rt. 150. - Conducatorul de vehicul care efectueaza depasirea este obligat:
[...]
d) sa reintre pe banda de circulatie initiala dupa ce s-a asigurat ca poate efectua aceasta manevra în conditii de siguranta pentru vehiculul depasit si pentru ceilalti participanti la trafic.
18 Oct 2009, 20:27
cati ati fost la intalnire?...cate forduri? imi pare rau ca nu am putut ajunge dar a trebuit ca sa plec la bucuresti la o nunta si m-am intors duminica. data viitoare promit ca nu voi mai lipsi...
ce ati facut? ati facut vreo mini excursie?
am inteles ca e vorba de depasiri...in care nu se prea poate proba ce zicea cristi...sa se ia permisul!oricum eu nu cred ca pastrezi doi metri fata de cel din fata cand ai 90 la ora...nu e specificata o anumita distanta ci se spune sec...sa pastrezi distanta pana la evitarea oricarui pericol:) oricum...nu va sfatuiesc sa va puneti cu logodnicul meu...el ai forteaza pe cei depasiti sa il lase sa se bage in coloana pentru ca, spune el, decat sa se buseasca frontal cu masina care vine din fata mai bine il impinge in sant pe cel care e catar si se apropie de masina din fata ca sa nu aibe l los sa reintre in coloana...oricum el se duce foarte aproape de masina din fata celui pe care il depaseste tocmai pentru a nu il incurca deloc si sa nu trebuiasca sa franeze cel pe care tocmai l-a depasit. oricum cred ca e vorba si de bun simt aici...si poate doar cei care dorm pe strada nu inteleg ce urmari poate avea o depasire...nereusita:)
oricum, logodniul meu trage pe marginea drumului, intra si prin sant si semnalizeaza dreapta ca sa il lase sa depaseasca pe cei care vin tare din spate(asta cand mai merge si el relativ incet:)chiar reduce viteza daca vede ca celcare a intrat in depasirea lui n prea mai are tip sa treaca in conditii de siguranta!
18 Oct 2009, 20:48
Am fost doar 5 dar numai V.I.P. - uri
S-a cam speriat lumea de vremea de afara si a preferat sa ramana la caldurica. Dar nici noi nu am pierdut prea mult vremea pe langa ford-uri. Am trecut fiecare in revista noile modificari aduse "bolizilor" si apoi ne-am oprit la carciumoara sa servim un paharel.
19 Oct 2009, 19:05
Bine ca am aflat azi de intalnirea de acum cateva zile... poate la urmatoarea voi fi si eu prezent.
21 Oct 2009, 19:18
Care esti cu Focus alb, estate pe Agriselor?
21 Oct 2009, 21:17
un breck alb plin de stikare ale clubului ? ceva cu BUH ? ............l-am vazut si eu. cred ca e cumparata de la un coleg al clubului si a aterizat la noi in oras.
22 Oct 2009, 08:46
nu era buh, era ceva cu f