Hai sa va povestesc o experienta neplacuta cu idiotii de la RAR.
Am inmatriculat masina de vreo 6 luni si vreau sa-mi comand niste jante. Unul dintre reprezentatii unei firme de aici de pe forum imi cere seria caroseriei pentru a vedea ce jante se potrivesc modelului meu (ii multumesc cu ocazia asta).
Iau talonul, incep sa scriu, trimit seria, in speranta ca voi vedea un pret pentru jante.
Dupa cateva ore, surpriza ... imi pare rau, dar seria este gresita.
Iau din nou talonul si CIVul, compar cele doua serii ... era seria pe care o dadusem. M-a trecut un fior pe sirea spinarii. Aveam factura masinii scanata pe calculator, asa ca dupa 20 sec de cautare, temerioe mi-au fost confirmate: iubitii compatrioti ( sa ii *@&**!#@*) au gresit seria caroseriei. O singura litera, pe la mijlocul seriei: ce conteaza ca e A si nu este Z, doar sunt aproape pe tastatura, toata lumea isi da seama cat de aproape sunt cele doua.
Acum vine partea frumoasa: drum la rar pentru schimbat seria (nu a durat mult pentru ca si-au dat seama ca au gresit - doar drumul + vreo 15min), urmeaza drum la mallu' in care se fac taloane (alta traversare de oras + inca doua jumatati de zile pierdute), mai urmeaza si drumul la asigurator (banuiesc ca si in actele acelea este seria masinii).
Si dupa toate astea, sa nu-i bagi in ***** mamicii lor scumpa si draga ?
Norocul meu e ca sotia este in concediu de crestere a copilului, si rezolva ea aproape tot