ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: STRIGAT CATRE O LUME SURDA - ROMANIA

04 Noi 2009, 22:42

firea romanilor este de asa natura incat ne grabim tot timpul...chiar si cand nu ne grabim de fapt...daca intelegeti ce vreau sa spun..
si felul de-a fi al romanilor nu il va putea schimba nimeni niciodata..nici macar amenzile

04 Noi 2009, 22:45

Moarteo, pot sa jur ca "şi să declari incendiu serios doar că tu eşti ofiţer pompier!" nu era scris cind ti-am raspuns ... o s-o pun pe seama ochelarilor care nu imi stau bine pe nas

si da, sunt pompier ofiter, ca sa pot, la discretie, sa ii "ard" pe cei care vorbesc fara nicio legatura cu subiectul ropicului ... ce vrei, cind eram mic, ma bateau toti pe strada, si aici ma razbun si io cum pot :D

hai sanatate maxima si tine-o tot asa

05 Noi 2009, 13:33

Ai primit un avertisment pentru :
postarea mesajelor nefondate şi jignitoare care au ca scop obţinerea de reacţii puternice din partea celorlalţi membri (generatoare de flame);

unde e jignirea sau nefondarea alexandrusavu?

care sunt ceilalţi membri care s-au inflamat?

şi acum, dacă tot mi-ai dat warn, măcar răspunde la întrebare!

05 Noi 2009, 16:15

Citește mesajul pt care ai primit warn, citește și ce ți-am scris în warn, citește și regulamentul, fă un duș rece și apoi o să înțelegi de ce ai primit avertisment.

05 Noi 2009, 18:06

Topicul se inchide momentan pentru ca o luaram pe aratura.
Subiect închis