ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Rafinamente

05 Noi 2009, 09:12

Nu ma dezamagi... :(( Crap... sigur e de gatit/gasit usor....Daca tot vorbesti de rafinamente, vino cu ceva mai putin comun. Incearca somonul. Nu te va dezamagi niciodata in orice combinatie iti trasneste prin cap.Si nici nu trebuie sa cumperi cantitati mari, e foarte satios.
Ultima oară modificat de bogdanv pe 06 Noi 2009, 01:08, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters quote, nu mai citati mesajul anterior, folositi reply. multumesc

Re: Rafinamente

05 Noi 2009, 09:32

eu sunt adeptul rafinamentelor cu ingrediente locale / prospete ... cum somon nu creste prin Dunare :)) :D =))

Re: Rafinamente

05 Noi 2009, 09:57

Atunci iti recomand o scrumbie bine marinata la cetina pe gratar. Iese beton!!Sosul de marinata poate fi si cel din reteta ta si cetina -o craca de brad pe dimensiunile pestilor in care ii infasori- si ii pui pe gratar. Lasa-le solzii!
Pofta buna
Ultima oară modificat de bogdanv pe 06 Noi 2009, 01:07, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters quote, nu mai citati mesajul anterior, folositi reply. multumesc

Re: Rafinamente

06 Noi 2009, 15:59

Bravo soro! Ia-te de mana cu colegul Isotech si loviti-ne in moalele ... stomacului! Mai ales cand sunt la birou si nu am consumat decat doua gogosi :(( . Dar de! Pana la urma, nu m-a pus nimeni sa citesc topicul la birou, nu? :-*

Felicitari amandurora, oricum!

Cu stima,
Leo.

Re: Rafinamente

10 Noi 2009, 13:03

:D
Si ca sa va fac definitv pofta, iata un rafinament usor de preparat (se poate realiza si la cuptorul cu microunde): pere tomnatice fierte in vin
Perele se curata de coaja si de seminte si se pun la fiert in vin alb sec, cu putin zahar. Nu este neaparat nevoie sa fiarba complet-ca pt. compot. Merg mancate si mai "al dente" . Dupa ce s-au fiert (dupa gustul fiecaruia) se adauga un praf de scortisoara si se servesc fierbinti cu o lingura de inghetata de vanilie si topping din ciocolata.
Pofta Buna. Nu dati asa ceva la copii (daca eventual ii aveti) :-"
Dar vad ca altii nu se prea inghesuie sa ne "rafineze" cunostintele culinare....O fi plictisitor?!..... sau poate generator de gastrite de... cauze de pofte...... Cred ca ultima varianta e valabila.
Răspunde