ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
22 Mar 2007, 16:29
Cine poate sa imi dea un pont cu magazine de bijuterii mai ieftine. vreau sa imi iau verighete dar nu dispun de prea mult cascaval. multumesc
22 Mar 2007, 16:36
in general la bijuteriile de la monetarie gasesti cite ceva dar uneori calitatea lasa de dorit.
ar mai fi si cele turcesti - sint doua in zona Politiei Capitalei pe Eforie colt cu Beldiman vezi in locatia asta:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/s ... 7842&-8073
mai multe locatii gasesti aici:
http://www.salutbucuresti.ro/index.php? ... m=bijuteri
da un telefon si intreaba de pretul pe gram, calitate si garantie....
de evitat magazinele de pe magheru si dn zona romana caci sint extrem de scumpe.
bafta si sa fie intr-un ceas bun....adeca functional
22 Mar 2007, 19:38
multumesc frumos!
22 Mar 2007, 20:53
inca o intrebare sau ajutor din partea voastra
stie cineva vre-un restaurant disponibil in aprilie? sambata ma intereseaza in special 28 dar merge si 21 aprilie. Va multumesc anticipat!
22 Mar 2007, 21:41
e cam tirziu...ia-ti doua zile si da-i drumul prin bucale la plimbari ca alte sanse nu sint
24 Mar 2007, 19:08
incearca si la art diamond in incinta cora lujerul
24 Mar 2007, 19:13
eu zic sa elopezi in las vegas, wolf, ca-n bucuresti, daca nu ai rezervare, slabe sanse sa gasesti un restaurant decent pentru ce cauti tu (daca e la ce ma gandesc eu!)
26 Mar 2007, 12:42
am gasit ceva, dar nu este un restaurant prea extraordinar. Am avut noroc ca sunt multi care au superstitii cu nunta in luna mai. Asa ca 90% am gasit in mai.
26 Mar 2007, 13:02
$1 scrie:$2ine poate sa imi dea un pont cu magazine de bijuterii mai ieftine. vreau sa imi iau verighete dar nu dispun de prea mult cascaval. multumesc
Incearca si la Titan; stiu ca nevasta-mea si-a mai tot luat de pe acolo ca aveau preturi rezonabile si calitate buna.