Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Detailing auto profesional,Polish faruri,Folie autorizata

09 Noi 2009, 22:47

N-am vazut mai nimic despre deatiling auto pe aici,asa ca m-am gandit sa va fac o oferta,de sezon!!!Totusi,Ford,nu este o masina de care sa-ti bati joc,asa ca sunt sigur ca ar merita sa fie intretinuta...Putem sa va ajutam cu urmatoarele servicii si nu numai...
Va oferim cele mai bune servicii de detailing auto si cosmetica auto, totul executat la standarde profesioniste, rapid si avantajos.Efectuam polish auto profesional,curatare chimica tapiterie textil,piele,curatare motor,jante.Dressing chedere,cauciucuri,bandouri,ornamente din plastic,etc...
Aveti farurile matuite,zgariate,ciupite(din cauza pietricelelor),arse de soare sau scorojite din cauza solutiilor ecologice?
Nu trebuie sa iti faci nici un fel de grija,farurile vor fi ca noi dupa reconditionare,la un pret foarte avantajos...
Ofera masinii tale protectie si un nou design,prin montajul foliilor auto,la super preturi !!!

Re: Detailing auto profesional,Polish faruri,Folie autorizata

10 Noi 2009, 00:16

fa te rog o lista de preturi si localitatile unde aveti punctele de lucru.
cu respect.astept pm!

Re: Detailing auto profesional,Polish faruri,Folie autorizata

10 Noi 2009, 20:09

uuuuuuuuuuup!!!

Mod Edit:
V-am mai inchis o data un topic, pt. ca aveati 2 pt. aceeasi oferta, dar vad ca nu ati inteles.
Ramane deschis cel de aici: viewtopic.php?f=132&t=41713
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 11 Noi 2009, 00:29, modificat 1 dată în total.
Motiv: ...
Subiect închis