Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Probleme cu ventilatia, ma ajuta cineva pls ?

23 Mar 2007, 19:43

Azi am patit-o cu ventilata :( nu stiu de ce insa nu mai intra aerul in masina, posibil sa se fi deplasat un furtun ceva. Din cauza asta am mers toata ziua cu geamurile aburite :(

Stie cineva unde as putea sa merg sa repar sau macar daca as putea sa o desfac eu maine si sa gasesc problema?

Am un ford mondeo mk1 din 94.

23 Mar 2007, 21:16

schimba filtrul de polen

23 Mar 2007, 21:52

Nu stiu ce e filtrul de polen, :D e scumpa operatia asta? eu credeam ca e doar un furtun ceva deplasat ptr ca ventilatorul merge insa acum e mult mai zgomotos si aer nu intra decat putin aproape deloc. Nu am aer conditionat. Poti sa imi mai dai detalii, pot sa il schimb eu sau trebuie sa merg la un service? Mersi mult.

23 Mar 2007, 22:29

este in partea stanga , cum stai in fata masinii,
sub stergator este o aparatoare de plastic pe care daca o desfaci o sa gasesti sub ea un filtru cam de 50 x 15 cm ala este filtrul de polen si daca este imbacsit nu trece aerul prin el .
pentru atat nu trebuie mers in service

25 Mar 2007, 01:49

Ai avut dreptate, era filtrul de polen :D Mersi mult. Era varza filtrul, si cam ud, cred ca de la ploile astea...

25 Mar 2007, 07:04

ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema !
Subiect închis