ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
14 Noi 2009, 11:11
vazut aseara 2012. 9 din 10
scenariu ok, efecte cacalau si cateodata putin exagerate. Nu degeaba a avut 200 mil buget
Per ansamblu merita vazut
14 Noi 2009, 11:57
Ati vazut Burn E?
18 Noi 2009, 10:25
Ultima oară modificat de
KomandantuR pe 18 Noi 2009, 10:29, modificat 1 dată în total.
Motiv: scos linkul. filmuletul e deasupra
18 Noi 2009, 10:58
E un short film făcut de pixar, nu o să fie un lungmetraj BurnE.
18 Noi 2009, 11:04
am vazut paranormal activity pentru ca il laudau multi cum ca ar fi extrem de scary .... well, n-a fost. poate daca il vedeam noaptea pe la 2, singur, obosit, cu vantul la geam ... etc. nici pe departe la fel de scary ca si "rec" sau "blair witch project" ...
ps. ionutz se referea la un follow-up, burn-e, un filmulet scurt ce are actiunea in acelasi timp cu wall-e. destul de amuzant
18 Noi 2009, 12:37
Am terminat de vizionat Inglorious Bastards -
http://www.imdb.com/title/tt0361748/Bun.Si cam atat.In nici un caz vreo capodopera.De ce? Nu sunt eu vreun "nazi lover" dar totusi cred s- cam exagerat.Nu am nimic cu evrei,nu "sufar" de antisemetism ,dar se vede clar subiectivismul lui Tarantino.Ce sa intelegem?Ca evrei in sfarsit "i-au spart" pe "za germs".Mie ,cel putin ca un iubitor de istorie......dar si de film,nu prea am gustat ideea filmului.
Nota mea- 6/10
Vrea cineva sa vada o latura adevarata ,dar artistica a suferintei evreilor - Schindler's List -
http://www.imdb.com/title/tt0108052/
18 Noi 2009, 14:31
vazut ieri
2012 la cinema, nota
3/10 ...alea 3 puncte pentru efectele speciale

.
Scenariul facut pentru copii de 8 ani. Scene eroice "a la hollywood" imbinate cu aspecte ce sfideaza fizica, logica. Oameni care n-au nicio treaba cu pilotajul zboara cu un Antonov si fac manevre incredibile, rulota inghitita de cutremur si dupa un timp protagonistul se catara din fisura, numai ca pana atunci cutremurul se oprise ca sa-l astepte pe el sa iasa

, ca urmare a cutremurelor se formeaza un tsunami care ajunge pana la baza everestului (adica cam 5500m). Pai nici daca ia cineva globul pamantesc si-l scutura nu se formeaza valuri asa de mari, plus multe alte faze stupide.
Sfatul meu: culegeti toate trailere HD ale filmului si urmariti-le pt ca restul e umplutura ieftina care va insulta inteligenta
20 Noi 2009, 10:13
Inglorious Basterds
eu il incadrez la categoria "comedie", nota per ansamblu, personala=> 8/10
pentru actori 10+!
20 Noi 2009, 10:17
Am vazut si eu jumate din el. E o comedioara neagra specifica lui tarantino DAR inafara de dialogurile la care participa col lambda mi s-a parut un film fara sare si piper. Eu cred ca ala va lua Oscar -mi s-a parut absolut genial. Nota finala o dau dupa ce il termin de vizionat.
21 Noi 2009, 12:58
@Officer
Tin sa fiu in acelasi gand cu tine.Col. lambda(Christoph Waltz ) a facut ,poate,in opinia mea,unul din cele mai bune roluri secundare(negativ) pe care l-am vazut vreodata.A fost pur si simplu genial.Sincer cred ca el a "tras filmu in sus" .Sper sa ia Oscarul pentru rol secundar.
21 Noi 2009, 18:23
Mda... am vazut aseara si a doua jumatate. As avea multe de comentat dar nu as vrea sa ma injure cei care nu l-au vazut si vor sa il vada, in special despre final. O sa fiu sec si o sa dau nota 6,5/10. Pitt nu a fost potrivit pentru acel rol si pentru acel accent - s-a vazut ca oarecum s-a chinuit sa-l interpreteze dar in opinia mea nu i-a iesit.
21 Noi 2009, 22:41
2012 - Nota 9. Foarte bune efectele.
22 Noi 2009, 00:10
... din pacate foarte bun DOAR pentru efecte, zic eu. Nu s-or fi saturat si americanii de siropurile astea pe care le tot toarna cu galeata ai lor in filme?
Vazut si foarte tare placut . Intr-adevar "a masterpiece".

Surclaseaza de departe filmul lui Emmerich. Sorry, but true.
22 Noi 2009, 10:58
Vazut si eu Moon. La categoria lui ii dau nota 9/10.
23 Noi 2009, 21:58
tocmai am vazut trilogia Bourne in HD. nu e tocma genul de film preferat, da' m-a tinut lipit de ecran. Recomand si eu.
24 Noi 2009, 13:59
Am vazut si eu Gamer si Playboy de LA (Spread). Nota 5 la amandoua.
24 Noi 2009, 14:19
Vazut duminica , un film bun, bine facut, despre o dragoste interzisa samd...

Mai mult film de arta decat sci-fi. Cam bunicel mi s-a parut mie.
In schimb aseara, pentru ca simteam nevoia de destindere, am vazut , din pacate un film despre, cu si un pic si pentru handicapati mintal...
Hai sa zicem ca a fost destul de ok, dar nu e de calibrul lui Sandler.
28 Noi 2009, 00:35
Recomand
Malena (2000, Giuseppe Tornatore) - drama unei femei frumoase (Monica Belluci) vazuta prin ochii unui adolescent indragostit de ea. Tanara vaduva traieste intr-un orasel din Italia in timpul celui de-al doilea razboi mondial, fiind admirata de putinii barbati ramasi in oras si urata in egala masura de femei.
Filmul este presarat si cu scene de umor, iar Monica Belucci este cu adevarat frumoasa (stiu, nu spun nimic nou

). Eu i-as da un 9/10, ma simt generoasa la ora asta
http://www.youtube.com/watch?v=j4C0szpgokQ
28 Noi 2009, 11:30
Vazut aseara New Moon. Frumos, pentru cine a urmarit si prima parte. 8,5.
29 Noi 2009, 00:18
Cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimi ani chiar.
The Good Shepherd 10/10.
30 Noi 2009, 17:09
Mda, a lasat loc de partea a treia
04 Dec 2009, 11:25
last1: Saw 6-->>7/10 interesanta treaba cu asigurarile....
04 Dec 2009, 11:52
Vazut in weekend The Final Destination - nota 7 - mai slab decat celelalte din serie - pentru efecte nota 8,5

Mentionez ca l-am vazut hd720p pe homecinema
07 Dec 2009, 10:41
Stardust (2007) un film fantasy de vazut oricand, cu un DeNiro haios si o M.Pfeiffer malefica. Surprinzator, filmul este lipsit de clisee si are o poveste cursiva. Nu neaparat logica

Recomand.
07 Dec 2009, 10:58
Vazut Law abiding Citizen - un 8-8,5, desi multi au zis ca e filmul anului.
07 Dec 2009, 11:06
Vazut 2012. Nota 4. Nu am avut rabdare pana la sfarsit. Ma uitam ca la desene animate. Ce film e asta pana la urma? SF? Thriller? Eu as face o noua categorie, gen end of the world movies. Am vazut actori buni care au decazut jucand in atare pelicula.