Accident cu un caine - solutia legala?
Salut,
Acum doua zile tatal meu a luat un caine in plin pe autostrada A-2 la aproximativ 120 km/h. Fiind in drumul lui, a oprit la politia autostrazii (sens spre Bucuresti) pentru a i se elibera o dovada in acest sens, sa o poata repara.
STUPOARE - "Nu la doi, domnule, noi nu ne mai ocupam de asa ceva... Incercati la asigurari! "
Ok. Plecat de la ei, ajuns acasa, sunat la asigurari. Raspuns? " Nu la noi, dom'le, la politie! "
Iertati-ma dar mi se pare ca cineva este nesimtit in ecuatia asta. Intrebarea mea - Cine?
Cine trebuie sa-i elibereze autorizatia de reparatie???
Ca o paranteza, atentie la animale pe sosea! Daunele sunt: Bara, grila bara, deflector, scut, plastice pe langa condensator crapate, condensatorul strambat, proiector stanga...
PS - The dog did not survive
Acum doua zile tatal meu a luat un caine in plin pe autostrada A-2 la aproximativ 120 km/h. Fiind in drumul lui, a oprit la politia autostrazii (sens spre Bucuresti) pentru a i se elibera o dovada in acest sens, sa o poata repara.
STUPOARE - "Nu la doi, domnule, noi nu ne mai ocupam de asa ceva... Incercati la asigurari! "
Ok. Plecat de la ei, ajuns acasa, sunat la asigurari. Raspuns? " Nu la noi, dom'le, la politie! "
Iertati-ma dar mi se pare ca cineva este nesimtit in ecuatia asta. Intrebarea mea - Cine?Cine trebuie sa-i elibereze autorizatia de reparatie???
Ca o paranteza, atentie la animale pe sosea! Daunele sunt: Bara, grila bara, deflector, scut, plastice pe langa condensator crapate, condensatorul strambat, proiector stanga...
PS - The dog did not survive

GRACIAS MAMA POR HACERME TAN LINDO!
-

Otmar - 1nsane Member
- Maşina: Focus Zetec 1.6

) in momentul in care as recupera macar un leu de la "stat", si stiu ca as avea succes pentru ca exista deja precedent (ceea ce imi garanteaza 99 % reusita in instanta)... Timpul meu insa este foarte limitat, si as pierde de 10 ori mai multi bani daca as alerga prin instante judecatoresti decat ma costa reparatia. Asta pentru ca de daune morale nu poate fi vorba in acest caz.

" ?
chiar..nu puteai sa zici ca asa ai gasit-o lovita? :-o