In primul rand eu am invatat sa citesc : VAND ( DEVANZARE ) ,Fara variante ( Nu fac schimb cu o vechitura pe care peste o luna il bag PROGRAMUL RABLA ca are 278000 Km).
As aduce o (ghia),dar momentan nu am gasit la 278000 Km,dar daca gasec aduc pe trailer ca e mai sigur asa si vand cu 500 euro daca pot ,daca gasesc un fraier....
Macar sa fii cinstit: Tu ai cerut 3400 Euro.....si NU 3000 !
Un sfat bun: baga si tu motorina in loc de benzina !!!
Vad ca pentru tine nu conteaza ca e diesel sau benzinar, sau nu ai observat ca am scris ca e DIESEL ??? e TDCI .Consumul nu am scris ca consuma sub 15 l la 100 Km..
Mai cauta si un DIESEL ....si deschide bine ochi ca sa aiba si incalzire in scaune ,lampile Xenon sa nu fie in potbagaj.Cum se vede si in poza Jante de aliaj, Regulator de viteză sant in torpedou .....daca nu are emblema GHIA ,cumparam de Rompetrol sau de la MOL unu.....pe scaune punem huse......si masina ta tot asa Ghia ca si asta ??? E frumos.....
Iti mai scriu inca o data UITATE PE NET (exp-autovit.ro sau auto.ro) ,la masini care sant deja in tara.....!!! -recent aduse !
Acum inteleg cum zici tu.....Te duci in Austria pe jos ,ai cumparat masina GHIA (
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=1 )
si inpingi acasa pana in Sibiu , ai facut economie ,ai o masina cu 4750 euro ! BAFTA !!!!
- Va rog sa inchideti .Multumesc.