masini recuperate leasing
am deschis un subiect nou pentru ca nu am gasit un raspuns concret la nelamuririle mele. Problema sta in felul urmator: vreau sa cumpar un ford focus de la cineva care a cumparat mai multe masini de la BCR Leasing pentru a le revinde.In cartea de identitate este un singur proprietar BCR L. iar pe talon este tot BCR L si o stampila BCR cu numele celui de la care vreu eu sa cumpar masina. Problema este ca nu stiu daca este platita taxa de prima inmatriculare; cel de la care vreau sa cumpar masina a primit de la BCR doar factura pe numele lui. Masina este in continuare cu numere de leasing valabile pana in februarie 2010. Astzi am sunat eu la BCR si am intrebat daca masinile recuperate scoase la vanzare pe site-ul lor au taxa de prima inmatriculare platita; mi-au dat un raspuns care nu m-a lamurit deloc - mi-au zis ca sunt putine sanse sa fie si masini fara taxa platita.
Se poate verifica undeva daca s-a platit taxa?
Masina a avut prima inmatriculare in septembrie 2006; din cate am inteles pot sa circul cu numerele de leasing pana expira talonul.
Se poate verifica undeva daca s-a platit taxa?
Masina a avut prima inmatriculare in septembrie 2006; din cate am inteles pot sa circul cu numerele de leasing pana expira talonul.
-

mavros - Incepator
- Maşina: Ford Focus TDCI 2006 1600 109 cp
- VIN: WF04XXWPD46J65058