Drum Cluj Napoca -> Nisipurile de Aur
Mi-am propus sa merg cu familia si cativa prieteni de 1 Mai la Nisipurile de Aur pentru o minivacanta de 4-5 zile. Din pacate pe acel traseu am fost doar cu autocarul (cand nu era treaba mea viteza, taxele, traseul etc) asa ca v-as ruga pe cei care ati facut acest drum recent cu masina, sa-mi dati cateva sfaturi in privinta traseului, radarelor de pe drum (era pe forum ceva legate de radarele fixe, dar nu mai dau de el), eventuale costuri pe drum, taxe sau orice informatie care credeti ca ar trebui sa o iau in considerare.
Ne-am facut o idee despre drum si anume: am pleca dimineata de la Cj am inopta la Bucuresti si am pleca de acolo a 2-a zi dimineata catre Nisipurile de Aur (ar insemna cate un drum de 6-7 ore, cu opriri pe drum -pt. ca avem in "custodie" si copii ~ 3 ani
)
Astept sfatul/ajutorul vostru.
Ne-am facut o idee despre drum si anume: am pleca dimineata de la Cj am inopta la Bucuresti si am pleca de acolo a 2-a zi dimineata catre Nisipurile de Aur (ar insemna cate un drum de 6-7 ore, cu opriri pe drum -pt. ca avem in "custodie" si copii ~ 3 ani

Astept sfatul/ajutorul vostru.
- ASZ
- Ford Freak