Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Deschidere portbagaj blocat !!!

09 Dec 2009, 01:50

in cazul in care ti se mai blocheaza, ia o ranga de dimensiuni potrivite, infige-o in dreptul incuietorii si forteaza

in cel mai rau caz, se stramba putin... dar trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor: deschizi portbagajul

succes ;)

Re: Deschidere portbagaj blocat !!!

09 Dec 2009, 21:05

Da mai ....da da-o in p.... masii de socoteala , ce era asa greu sa faca o gaura faina pentru cheia mecanica de deschidere undeva pe langa numar si in chilu meu in caz de ceva anomalie sa poti deschide portbagajul ...Dar daca ar trebuie sa scot trusa de prim ajutor de acolo si culmea tocmai atunci se blocheaza !!!
Sau va dau un alt caz : poate sunt diabetic si din intamplare imi pun intre bagaje insulina pe care trebuie sa o am la indemana ca altfel intru in hipoglicemie si poate tocmai atunci ma lasa portbagajul de nu il pot deschide ...ce ziceti de asta ?
Stau si mor langa masina ca nu pot sa imi recuperez insulina din portbagajul blocat ...NU SE POATE ...efectiv NU SE POATE - scuzati-ma !!!

Re: Deschidere portbagaj blocat !!!

10 Dec 2009, 00:30

nu nene....

interpretezi tu greshit :))

la FORD e altceva :)

daca ai probleme grave, ai bancheta spate rabatabila...intri pe acolo :))

pentru ce sa te mai chinui sa desfaci cu cheia...

plus ca sistemul de deschidete costa... iar bancheta oricum e rabatabila... facem economie, ce Dzeu...
Subiect închis