Marca/Model : Ford Scorpio MK1
Caroserie/numar usi : 5 hatchback
Kilometraj : 290.000
An de fabricaţie : 1989
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2400cc - V6 - non-euro (ea e de fapt euro 1, dar nu e recunoscuta la noi)
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : urban 15 - extra 10 (discutabil in toate directiile, depinde ce fel de talpa ai)
Detalii nivel de echipare/dotări : AC/trapa manuala, geamuri electrice fata, folie omologata fata spate Lumar, jante originale 15, cauciucuri Dunlop SP1 Sport fabricate 2009, si puse de mine pe masina in primavara. Masina mai are evacuare completa inox Borla. Am facturile la tot ce s-a facut. Deasemenea discuri si placute fata/spate ATE, puse in primavara, si amortizoare schimbate tot in primavara.
Acum o luna am schimbat kit-ul de ambreiaj (Valeo) si radiatorul de caldura, ca nu facea cald inauntru.
Preţ : 1200 Euro
Numele vânzătorului : Iulian
Telefon de contact : 0743 0744 73
Topicul masinii este aici:
viewtopic.php?f=15&t=23198&start=20 Nu ma apuc sa enumar ce merge si ce am facut la ea (am specificat doar ce era mai important), pentru simplul motiv ca e mai simplu sa spun ce nu merge. Mai precis, ambreiajul compresorului de AC patineaza la relanti, si nu stiu exact ce se face la el.
Va imaginati cu totii ca numai evacuarea, gumele si foliile au costat cat cer eu pe ea, dar stiu ca preturile sunt jos de tot, si nu e o masina pentru publicul larg.
Masina are ITP, asigurare, impozit platit, si toate actele in regula.
Nu ma intereseaza s-o dezmembrez, nu e masina de dezmembrat. E de tinut si mers.
Se vinde fara DVD, statie si subwoofer, dar pot oferi un cd-player alpine, si masina are 4 boxe normale + 2 tweetere inauntru.
La motor nu am umblat niciodata, nu a fost desfacut si asa mai departe. N-am ramas niciodata cu ea nicaieri, eu la randul meu am cumparat-o tot de la un pasionat care a avut grija de ea.