Re: Vand Sony Ericsson W920 sigilate, k800i si Asus P535 sh
up, am acum si o poza cu tot pachetul Nokia 7310c Supernova.
si cateva detalii necesare:
este in stare perfecta atat optic cat si functional. Nu a suferit niciun fel de modificari hard sau soft. Are meniul in limba romana.
Vine in cutie completa cu toate accesoriile originale cu care a fost livrat: incarcator de casa, card microSD de 1GB, headset (casti) si inca o carcasa de schimb originala (se poate observa in foto si nu a fost utilizata niciodata). Bateria tine la fel de mult ca la data achizitiei,adica cca 3-4 zile vorbind moderat.
Mai este inca in garantie pana la data de 19.08.2010.
Nu mai vreau schimburi pt ca deja am alt telefon, se vinde doar.
si cateva detalii necesare:
este in stare perfecta atat optic cat si functional. Nu a suferit niciun fel de modificari hard sau soft. Are meniul in limba romana.
Vine in cutie completa cu toate accesoriile originale cu care a fost livrat: incarcator de casa, card microSD de 1GB, headset (casti) si inca o carcasa de schimb originala (se poate observa in foto si nu a fost utilizata niciodata). Bateria tine la fel de mult ca la data achizitiei,adica cca 3-4 zile vorbind moderat.
Mai este inca in garantie pana la data de 19.08.2010.
Nu mai vreau schimburi pt ca deja am alt telefon, se vinde doar.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
-
bravetoy - Gold Member
- Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green