Nokia 6120, codat Vodafone Ro
Telefonul este, asa cum spune si in titlu codat. A fost cumparat de la Vodafone Romania.
Pot sa il decodez la cerere, cumparatorul urmand sa achite contravaloarea serviciului.
Telefonul este in stare buna, putin zgariat conturul negru din jurul ecranului, defapt, e stearsa sigla Vodafone...
In rest, vine cu pachet complet, in afara de card, pe care l-am pierdut... Pot cumpara un card de pe net cumparatorul procedand la fel ca in cazul decodarii.
Am telefon, incarcator, cablu date, cutie, carticele, cd si garantia expirata.
Am vorbit pe el 106 ore, in aproximativ 2 ani.
Pret: 250 ron.
Valabil doar pentru Bucuresti.
Optional, ofer/vand si un Nokia 1208 red, necodat, cu incarcator, 108 ore vorbite, la schimb cu ceva mai bun!
0765.031.931 (Cosmote)
sau
bogd_an@yahoo.com
Pot sa il decodez la cerere, cumparatorul urmand sa achite contravaloarea serviciului.
Telefonul este in stare buna, putin zgariat conturul negru din jurul ecranului, defapt, e stearsa sigla Vodafone...
In rest, vine cu pachet complet, in afara de card, pe care l-am pierdut... Pot cumpara un card de pe net cumparatorul procedand la fel ca in cazul decodarii.
Am telefon, incarcator, cablu date, cutie, carticele, cd si garantia expirata.
Am vorbit pe el 106 ore, in aproximativ 2 ani.
Pret: 250 ron.
Valabil doar pentru Bucuresti.
Optional, ofer/vand si un Nokia 1208 red, necodat, cu incarcator, 108 ore vorbite, la schimb cu ceva mai bun!
0765.031.931 (Cosmote)
sau
bogd_an@yahoo.com
-
bogd_an - Ford Freak
- Maşina: Ford Fiesta 2007 Tdci 1.4 // 68cp